• Unimot i WOŚP - Apel wieloletniego akcjonariusza Autor: ~truth [89.231.144.*]
    Jako Akcjonariusz Unimot proszę Zarząd o rozwagę i nieangażowanie się w polityczne akcje. Pan Owsiak już dawno poparł konkretną opcję polityczną. Biznes związany z energetyką jest niesamowicie powiązany z decyzjami władzy. Za Morawieckiego znaleźliście się na wykazie podmiotów podlegających szczególnej ochronie. Co ważniejsze, za poprzedniej władzy (którą przeklinam podobnie jak obecną) otrzymaliście gwiazdkę z nieba w postaci aktywów Lotosu. Radzę Wam zachować neutralność, bo tylko to posłuży Akcjonariuszom, Avia=Szwajcaria. Jeżeli chcecie pomagać, to róbcie to bez pośredników, nie mam nic przeciwko. A tak po ludzku, jeżeli mówimy o tym co dobre i złe: Czuję niesmak kiedy spółka firmuje organizację, wspierającą czarny protest, rozpustę wśród nieletnich oraz daje platformę do nienawiści (festiwale z wulgarnym wyzywaniem oponentów). Tutaj już nawet nie chodzi o pieniądze, a o zwykłą przyzwoitość.
  • Re: Unimot i WOŚP - Apel wieloletniego akcjonariusza Autor: ~ran [176.221.122.*]
    Mnie też coraz mniej podobają się poczynania Prezesa, siedzę tu od lat i chyba pora pomału wychodzić.
  • Re: Unimot i WOŚP - Apel wieloletniego akcjonariusza Autor: ~KuRa [178.42.99.*]
    Pomaganie chorym dzieciom to nie polityka.
  • Re: Unimot i WOŚP - Apel wieloletniego akcjonariusza Autor: ~YorX [93.175.132.*]
    Takie wpisy to jest właśnie uprawianie polityki.
    Dorabia historie spiskowych tam, gdzie ich nie ma i postanawiasz się nimi podzielić na forum bankiera, "apelując" do zarządu.
    Na stronie Unimot masz dostępne maile do Media i RP i pewnie oni byliby bardziej odpowiednim kierunkiem twoich spostrzeżeń.

• Re: Unimot i WOŚP - Apel wieloletniego akcjonariusza Autor: ~Uuu [5.184.222.*]
    Mi to się nie podobają wyniki za 3 kw, a reszta to mi lata
[x]
UNIMOT -0,30% 132,00 2025-11-12 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.