• Raport Autor: ~Ben [213.158.196.*]
    Jakie wrazenia po publikacji raportu? Jutro spadamy?
  • Re: Raport Autor: ~as [89.79.151.*]
    Raport nie jest zły a ty możesz spadać
  • Re: Raport Autor: ~mi [83.31.144.*]
    Zysk nas poziomie ubiegłego kwartału .Zobowiazania maleja Jak na kryzysowe miesiace to zaskoczenie na plus .Jak zakoncza remonty i usprawnia system poboru opłat to bedzie coraz lepiej .
  • Re: Raport Autor: ~Bibi [213.158.196.*]
    Ja tam mieszane uczucia, wynik nie zachwyca, jedyne pocieszenie ze pod wzgledem zarzadzania kosztami robi bardzo dobre wrazenie, wypracowanie ebita na poziomie 33,4% pozostawia nadzieje na to ze bedzie lepiej, ale mam tylko nadzieje ze na wrazeniu sie nie skonczy.
  • Re: Raport Autor: ~thjonn [83.21.88.*]
    raport dobry,też zwróciłem uwagę na spadające zobowiązania,operacyjnie dochodowi,bez rewelki ale z perspektywami na przyszłość,warto dobrać,bo praktycznie jeszcze po bessie nie urósł.
  • Re: Raport Autor: ~majowy byk [77.45.36.*]
    dziś wzrosty, prawie +11%,, na początek przebijemy 2 zł

pozdrawiam posiadaczy
  • Re: Raport Autor: ~2 zeta to nie [95.49.12.*]
    uwazam ze az tak dobrze to nie bedzie, ale liźniemy 1,85
    dalszy wzrost (2-3pln) po info o jakims przetargu
  • Re: Raport Autor: ~Ben [213.158.196.*]
    Jednak mialem racje, lecimy na pysk. Zyski 40% mniejsze rdr
    Ewakuacjaaa! Zaraz 1,5zl!!
  • Re: Raport Autor: ~bibi [194.116.180.*]
    Tak na marginesie - PKO SA tez mialo spadek zysku prawie o 40% no i co z tego.
    Wszyscy wiedza ze STX to spolka zmienna jak kobieta w ciazy (bez urazy). Dzis +10 jutro -8 i co z tego??
    Poki tania to warta zeby na niej zarabiac.

Widzisz Ben, nawiasem mowiac to cie podsumuje ze jednak gowno wiesz. Bo jak bys wiedzial to bys glupio nie pytal, synek.
    Pytam chocby i glupio, bezmysnlie czy to naganiajac czy psiaczac, bo denerwuje mnie marazm i brak jakiejkolwiek dyskusji o stx na forum. To juz nie czasy gdy na bankierze szalal "byczek fernando":)
  • Re: Raport Autor: ~bibi [194.116.180.*]
    Słusznosc masza ale ze starej wiary to tu hula tylko kilka nicków.
    Coz takie zycie.
    Powodzenia.
  • Re: Raport Autor: ~Marcin_Sosnowiec [79.175.218.*]
    reszta pewnie już nie gra na giełdzie w jeba......
  • Re: Raport Autor: ~ewek69 [95.40.185.*]
    Na forum bankiera nie lubi się takich co mogą zarobić na akcjach. Naganiacze i oszołomy dobrze wykonują swoja pracę. Przeciętny akcjonariusz ma tracić. Zyskują tylko rekiny czyli grubasy. Taka rzeczywistość trwa tu od lat.
    Proponuję czytać "Puls biznesu" , "Parkiet". Słuchać wydań telewizyjnych i radiowych o biznesie. Stosować się do zaleceń a będziecie wielkimi inwestorami

Bardzo niepokojące dane nadciągają z Chin, wiele wskazuje iż już w tym roku nadejdzie następna fala spadkowa na całym świecie. Powinna ona dotknąć szczególnie gospodarki krajów wschodzących Wielu analityków twierdzi że tym razem ogniwem zapalającym będą Chiny i ich przeszacowane aktywa, akcje. Tak patrzę na hurra optymistyczne wypowiedzi akcjonariatu wielu spółek i widzę zaklinanie rzeczywistości

Pozdrawiam ewek69
  • Re: Raport Autor: ~Bilioner [83.27.190.*]
    i tu MASZ racje-jak zarobie i oznajmie na forum -to odpowiedzi brak i moge pisac do szuflady i basta...........te forum mija sie z celem załozyciela i basta
[x]
STALEXP -1,90% 3,09 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.