To będzie HIT sprzedażowy :) Wspomnicie moje słowa. Po takim zleceniu i sukcesie Forever Entertainemt będzie dostawał kolejne jeszcze bardziej prestiżowe Remaki. Ten model biznesowy to perpetum mobile. Za 10 lat będą robić remaki gier które teraz są hitem, np. takiej Zeldy lub Mario
Prezes we wcześniejszych wywiadach mówił że dwa nowe zlecenia to są już topowe i nigdy wcześniej takich nie było. Jednym tytułem jest DK a drugim jeszcze nie wiadomo. Wówczas wszyscy to zignorowali. Zapewne opóźnienia powstały z tego tytułu że zaczęli robić DK i drugi nie ujawniony tytuł kosztem pozostałych. Jakby z tego nie mieli procentowego udziału to by się tak nie angażowali.
Dokładnie tak. A po drodze wypuścili tytuly mniej istotne i mocno niedopracowane. Jak widać jak przyłożą się to zrobią grę bez błędów że świetnym odbiorem
Potrzeba czasu... I zapewne zachęty finansowej. Jak dla mnie droga do cap o której wspomniał ostatnio jest otwarta. Myślę że wielu się mocno zdziwi i będzie żałowało że ma tylko kilka tysięcy akcji.... (Żeby tyle chociaż )..