nie wiem tylko czy uda się kupić te akcje w jakiejś przyzwitej ilości...z wykresu wynika, że jutro powinien być mocny ruch w górę...napiszę po sesji a jaką spółkę chodziło...dziaj dała bardzo mocny sygnał kupna...
n ie, nie chodziło mi o ruch...to system dopasował mój poszt ...to słowo występuje w mojej wypowiedzi...mała spółka , ale trochę ma zapasu do góry...minimum 20 %...pytanie czy uda się kupić i jak rano zareaguje podaż na zaczepny zakup 5 tyś. sztuk? ;-)
tak, ale po sesji...nie chcę naciągać ludzi jeśli moje przewidywania się nie sprawdzą...możliwe, że jest to fałszywy ruch pod ewentualne wyście z akcji...zobaczymy...
w każdym razie wykres wygląda podobnie do Moja i Wandalexu np...najgorsze jest to, że tych akcji tych spółek jest tak mało, że zlecenie na kilka tyś. akcji powoduje zmianę ceny o kilka %...np. Wandalexu udało mi się kupić tylko 11 tyś akcji w rozsądnej cenie...
nie,dotyczył Ampli....przepraszam, że się nie odzywałem...jestem ciągle w biegu ostatnimi czasy...
nie było widać jak się bawiłem z podażą?te zlecenia PKC były moje...przepłaciłem wczoraj, ale poszło do góry dzisiaj...kiepskia była wczoraj ta sesja na Ampli, ale dzisiaj juz bardziej ciekawie...nie zwiększam na razie pozycji bo nie wygląda to za ciekawie...
dzisiaj nabyłem Lenę i Grala...
fundamantalnych.
Od strony technicznej jest OK - fakt mają gdzie rosnąć.
Od strony psychologicznej - różnie.
Lena i Gral - nie małeś nic ciekawszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!