Dnia 2024-12-27 o godz. 11:52 ~Waldi777propo napisał(a):
> Dla wszystkich posiadaczy tego wynalazku zycze w miare szczesliwego pozbycia sie klopotu bo to uwazam za sukcec aby Nowy Rok przywitac z portfelem cos pozytywnym .Pozdrawiam W....
Co kupisz, to wychodzisz ze stratami, jak poniżej i dziękujesz. Zajmij się czymś na czym ci się uda cokolwiek zarobić, ale to na pewno nie jest giełda. Zostaw giełdę dorosłym... ;;;))
Zobacz wątki dotyczące INFRA S.A.Zobacz profil INFRA S.A.Autor: ~Waldi777propo [83.22.113.*] 2024-12-19 23:51
Opublikowano przy kursie: 2,85 zł , zmiana od tamtej pory: -5,26%
Jaka prawda czy jest kooperacja miedzy Infra a INTM
Zgłoś do moderatora Kolego Zy.......odeslales mnie do lektury abym poczytal to i owo.Dlatego gdy poczytalem tozaswiecilo mi sie czerwone swiatelko bo widze wczerwcu zmiana w skladzie Rady N.... przychodzi ekipa z INTM ,w tym samym czasie zawieszaja notowania do dnia dzisiejszego
dlatego ucieklem co prawda ze strata ,ale uwazam to za sukces bo komu sie uda wyjsc z tego wynalazka niech oglasza to za wygrana .To tyle kolego Zy... zycze wytrwalosci i satysfakcji z posiadania tego pionierskiej sztucznej inteligencji.Pozdrawiam W.
Dzieki za wsparcie Autor: ~Waldi777propo [83.22.152.*] 2023-03-08 16:05
Musze zapisac o szczesliwym zakonczeniu mojej INWESTYCJI .Kupilem po 0.37 pogonilem po 0.355 .Jedno to moja strata ale druga to ze ktos to kupil ..Dzieki i sory