• Moje zyczenia Noworoczne Autor: ~Waldi777propo [83.22.152.*]
    Dla wszystkich posiadaczy tego wynalazku zycze w miare szczesliwego pozbycia sie klopotu bo to uwazam za sukcec aby Nowy Rok przywitac z portfelem cos pozytywnym .Pozdrawiam W....
  • Re: Moje zyczenia Noworoczne Autor: ~Zygfryd_ [171.22.91.*]
    Dnia 2024-12-27 o godz. 11:52 ~Waldi777propo napisał(a):
    > Dla wszystkich posiadaczy tego wynalazku zycze w miare szczesliwego pozbycia sie klopotu bo to uwazam za sukcec aby Nowy Rok przywitac z portfelem cos pozytywnym .Pozdrawiam W....

Co kupisz, to wychodzisz ze stratami, jak poniżej i dziękujesz. Zajmij się czymś na czym ci się uda cokolwiek zarobić, ale to na pewno nie jest giełda. Zostaw giełdę dorosłym... ;;;))

Zobacz wątki dotyczące INFRA S.A.Zobacz profil INFRA S.A.
    Autor: ~Waldi777propo [83.22.113.*] 2024-12-19 23:51
    Opublikowano przy kursie:  2,85 zł , zmiana od tamtej pory: -5,26%
    Jaka prawda czy jest kooperacja miedzy Infra a INTM
    Kolego Zy.......odeslales mnie do lektury abym poczytal to i owo.Dlatego gdy poczytalem tozaswiecilo mi sie czerwone swiatelko bo widze wczerwcu zmiana w skladzie Rady N.... przychodzi ekipa z INTM ,w tym samym czasie zawieszaja notowania do dnia dzisiejszego dlatego ucieklem co prawda ze strata ,ale uwazam to za sukces bo komu sie uda wyjsc z tego wynalazka niech oglasza to za wygrana .To tyle kolego Zy... zycze wytrwalosci i satysfakcji z posiadania tego pionierskiej sztucznej inteligencji.Pozdrawiam W.

Dzieki za wsparcie Autor: ~Waldi777propo [83.22.152.*] 2023-03-08 16:05
    Musze zapisac o szczesliwym zakonczeniu mojej INWESTYCJI .Kupilem po 0.37 pogonilem po 0.355 .Jedno to moja strata ale druga to ze ktos to kupil ..Dzieki i sory

• Re: Moje zyczenia Noworoczne Autor: ~Waldi777propo [83.22.152.*]
    Obecnie siedze na inventionie ,dzisiaj zaliczylem tez pgm ,potem ustosunkuje sie i odpisze .Pozdrawiam W...
  • Re: Moje zyczenia Noworoczne Autor: ~Zygfryd_ [171.22.91.*]
    Dnia 2024-12-27 o godz. 16:05 ~Waldi777propo napisał(a):
    > Obecnie siedze na inventionie ,dzisiaj zaliczylem tez pgm ,potem ustosunkuje sie i odpisze .Pozdrawiam W...

Papier wszystko przyjmie, zapomniałeś jeszcze napisać o Rafako. ;;))
    Nie interesują mnie twoje wypociny. Bez odbioru.
[x]
INFRA 2,50% 2,46 2025-11-28 13:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.