Dnia 2024-12-23 o godz. 11:34 ~Olo napisał(a): > Dnia 2024-12-23 o godz. 11:23 ~Ktos napisał(a): > > Mam humor i od kilku sesji odkupuje, nie sądziłem że tyle dostanę w tak niskiej cenie, dziękuję > > > > To Ty kupujesz? Te 1500 to Twoje? Dużo jeszcze chcesz? >
Trochę już kupiłem, ale jeszcze dużo mogę w tych cenach promocyjnych, mam czas
Ja też kupuje, teraz się zatrzymało i nie chcą oddawać. Czekamy, nie brać z prawej, nie się wykreawia jak nie potrafią papera trzymać :) nie bierzemy jeńców!
Dnia 2024-12-23 o godz. 11:55 ~Lukas1 napisał(a): > Ja też kupuje, teraz się zatrzymało i nie chcą oddawać. Czekamy, nie brać z prawej, nie się wykreawia jak nie potrafią papera trzymać :) nie bierzemy jeńców!
Od kilku sesji ładnie mi dają w lewo, większość zakupów moje, niech dalej dają, tu ktoś chce zniżyć i na stracie sprzedaje, okazja jak dla mnie, spółka zdrowa z majątkiem i mało akcji w obrocie
Tu tak często przed nowym rokiem, a później widły za widłami. Początek stycznia lub koniec i się zacznie. Obstawiam 2 espi o sprzedaży mieszkań. Według mnie już poszły tylko trzeba przyklepać transakcje.