przejdzie ci ochota do śmiechu za pół rok jak się okaże, że nie mają kasy na nowe gry i albo nowy kredycik jak zawsze albo nowy dodruk akcji jak zawsze...
Dnia 2024-12-12 o godz. 15:37 ~jan napisał(a): > przejdzie ci ochota do śmiechu za pół rok jak się okaże, że nie mają kasy na nowe gry i albo nowy kredycik jak zawsze albo nowy dodruk akcji jak zawsze...
ani mnie to ziębi ani parzy to raczej problemy tych co spółką zarządzają.
Jak ktoś wisi na tym haku to robi siebie straty podatkowe. Jedni robia to aby zdarzyc przed swietami a inni zrobia to zaraz po swietach... Amatorzy gieldy zamiast sprzedac chociaz w listopadzie i sobie zrobic strate i odkupic 20% taniej to czekali az zrobi sie kolejka chetnych do sypania
po ile sprzedać bardzo trafne pytanie, bo za kasę jaką przepalają może jak im się uda zrobią tylko kolejnego snajpera a to nie będą duże zyski i wtedy 3 złocisze byłyby już dobrą wyceną...
wszyscy jakieś dwa lata temu wieszaliśmy "psy" na analityku z Bosia jak pisał iż LOTF jest obarczony wielkim ryzykiem i to on miał rację... niestety a my wszyscy umoczyliśmy swoje ciężko zarobione pieniądze, dlatego 50 groszy a może nawet mniej nie jest niewyobrażalną i nieodległą przyszłością... mnie nurtuje inne pytanie jak długo to ciśnienie wytrzyma AOF który największy pakiet kupował w granicy 2,2 złocisza bo jak się wkurzą to akcjonariuszom już nic nie pomoże...
Dnia 2024-12-16 o godz. 15:58 ~alex napisał(a): > Ale po co to kupować jak jest pewniak w postaci CD RED? Tutaj są tylko ciągłe wtopy, dodruki i mydlenie oczu.
powiedz to tym co kupowali CD po 400 zł :) i sprzedali po 100 zł :)
wszystko ma swój czas, jeżeli forma działa i nie bankrutuje zawsze jej kurs to sinusoida trzeba tylko wiedziec kedy wejsc i kiedy wyjśc
jan jako pan ze spółdzielni robi tutaj super robotę naganiając, pod premierę kolejnej gry znowu zarobi, przecież chyba nie sądzicie, że siedzi tu i pisze dziennie za free....chyba kiedyś był tu też justprofit....też dużo pisał , to ta sama ekipa
jestem w spółdzielni mieszkaniowej i tylko o takiej wiem... w połowie przyszłego roku zobaczymy kto miał rację ale osobiście sądzę, iż będzie grubo poniżej złocisza i naprawdę szczerze jest mi szkoda tych co umoczyli... ale ponieważ sam uwaliłem niemałą kwotę rozumiem ich ból...
Dnia 2024-12-16 o godz. 16:23 ~jan napisał(a): > jestem w spółdzielni mieszkaniowej i tylko o takiej wiem... w połowie przyszłego roku zobaczymy kto miał rację ale osobiście sądzę, iż będzie grubo poniżej złocisza i naprawdę szczerze jest mi szkoda tych co umoczyli... ale ponieważ sam uwaliłem niemałą kwotę rozumiem ich ból...
nawet o innej spółdzielni nie pomyśłałem, to logiczne, że jesteś w mieszkaniowej bo przy takich stratach na giełdzie kogo byłoby stać na dom
super robota janie, tylko tak dalej, w każdym poście zasiewasz ziarno, zobaczymy w połowie przyszłego roku,
mam nadzieje, że cię nie eksmitują do tego czasu....nie no przecież nie mogą bo robisz dobrą robotę w swojej spóldzielni :)
Dnia 2024-12-16 o godz. 17:27 ~jan napisał(a): > a ty serio pytasz... jeżeli w ciągu 1,5 roku kurs spada ponad 80% i dla ciebie to jest ok... to nie da się tego skomentować...
chodzi mi o podstawy matematyki, których nie znasz, co jest twoją całkowitą kompromitacją, przecież nie mogę mieć strat 104% , które stale rosną, ehh janie janie,
to jeżeli dobrze rozumiem masz zysk 104% czyli kupowałeś po 60 groni "około" i nie sprzedałeś jak było po 7 złociszy.. cholera masz fantazję.. a miałeś 10 krotne przebicie... wow...
Dnia 2024-12-16 o godz. 23:21 ~jan napisał(a): > staraj się już nie czytać moich postów bo ich nie rozumiesz... dlatego nie rozumiesz dlaczego jeszcze spadnie....
Kolego,
nie zrozumiałeś tego co pisał wirtuoz, on Cię ośmieszył i obnażył, bo współczułeś mu straty ponad 100 %, która rzekomo nadal rośnie.
Widać jak ja dłoni żeś bajkopisarz, który miliony zainwestował w cig i stracił kilkaset tysięcy a jednocześnie nie wie, że strata nie może być większa niż 100%
i tak jak pisał kolega wirtuoz w każdym poście zasiewasz ziarno....za co wielu będzie ci wdzięczna bo będzie mogła tanio kupić społkę, ale mam nadzieję, że Ci co akcje posiadają nie dają się nabrać na twoje bajdurzenie :)
masz rację, wraz z "kapitanem sową" obnażyliście moje posty... ciekawe sherlocku po ile ty zawisłeś i jak ci zadek ta strata przypieka... a widzisz że będzie spadać i spadać i spadać ja przynajmniej miałem odwagę przyznać się do straty jaką poniosłem przez bajdurzenie ile to jeszcze urośnie, ciekawy czy ty odważysz się powiedzieć ile uwaliłeś, nie sądzę i wiesz co je straciłem tylko zysk a ty włożony kapitał i w żaden sposób nie mam powodu do triumfu... bo dałeś się ponieść bajdurzeniem o wielkości tej spółczyny...
Dnia 2025-01-06 o godz. 19:30 ~jan napisał(a): > kasy nie mam...jestem na długiej pozycji w 3r... a ciga może kupię ale poniżej 50 grosików, zresztą wy też... jak walnie na pysk...