Ujawni się ktoś? Jakie macie przemyślenia odnośnie obecnego kursu? Ja bym się za nic nie spodziewał ze tak to zleci. W sumie sami sobie są winni bo sprzedawali tanio. Naiwny ja umoczył ogromne oszczędności, a mówili mi. Nie ryzykuj, wyjdź ns górce, nie trzymaj. To na uparcie nie, bo były fajne espi. Złote góry
jestem jestem lauri, ale żadko odtatnio tu zaglądam , powieszony na 0,064, niestety, cały NC na glebie, nie tylko CTE, na chwilę obecną widać zatrzymanie , możliwa próba odbicia, ale wiadomo, giełda, co zrobić, czekam dalej na rozwój wydarzeń
na chwilę obecną sprzedaż 750 akcji po 0,048 robi -9%, więc wszystko tu jest możliwe, ale pamiętaj że wszystko działa w dwie strony, potencjalne zakupy i przełożenie wajchy zrobi +40% w jeden dzień , swoją drogą tak się zastanawiam po co ktoś sprzedaje takie pakieciki, jaki cel ma takie zaniżanie, pozostaje obserwować i samemu wyciągać wnioski, ciekawe czy na koniec dnia wyciągną na plus tak jak wczoraj i przedwczoraj
Szczerze, nie mam pojęcia. Ale coś się zaczęło.. niebawem dowiemy się czy w dobrym kierunku. Jeśli do piachu to trudno, wtopione.. było by szkoda, trochę mam. Liczę jednak na dobry pozytyw.. dużo niewiadomych..
może być dobrze, lauren zmienił się w CTE, wtedy gdy lauren był po 1gr po ok 5 gr kupowałem STI group , sprzedawałem po 25gr jako Columbus (a miałem tego dużżżżżo) q j m :). dlatego czasem le[iej przeczekać te głupie ruchy z przekładaniem z wora do wora
No ja się trochę załamałem niestety. Tyle okazji do zarobki było ale liczyłem że może będzie 30gr i po tyle sprzedam, a narazie portfel mega topnieje. Nawet nie mam ochoty kupować na tym poziomie bo i nie ma za co, a zaufanie totalnie już straciłem. Tak muszę sobie trochę ponarzekać :(
Cześć Lauri kurs klapa ja trzymam cały pakiet zapominam o walorze czekam aż przestaną się bawić w zbijanie kursu spokojnie to wróci na swoje tory tylko niestety trzeba czekać przed Y zakładam bardzo dobry rok 2025 dużo się wydarzy to i tu powinno być Lauri po prostu zapomnij i wróć i dokup w miarę jak najtaniej jakoś to tak jest ze nie bał się kupować po, 0.70 0,40 0,26 0,16 0,07 ale po 0,04to strach jak masz kasę rozważ to Lauri tyle tu jesteś to chyba widzisz że się bawia
Na yoshi też już trochę zarobiłem.
Trochę lipa bo jak kisiło na 2,2 a potem podskoczyło na 3zł to sprzedałem 10k papieru z myślą, że odkupię po 2,2-2,4 i nie chce spadać. No ale mam jeszcze 20k brane po 1zl to bez tragedii. Najwyżej dobiorę jeszcze śmieciuszka laurenka. Dawno nie było żadnego espi może coś dadzą po nowym roku i się wysypie po 10gr
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-12-03 10:41 na chwilę obecną sprzedaż 750 akcji po 0,048 robi -9%, więc wszystko tu jest możliwe, ale pamiętaj że wszystko działa w dwie strony, potencjalne zakupy i przełożenie wajchy zrobi +40% w jeden dzień
no i BANG !! Mamy dokładnie to o czym pisałem na początku grudnia, obrót 8tyś zł robi +36%, ale ile mogłem to wyzbierałem przez ten miesiąc na poziomach od 0,046 do 0,037
No miałeś rację. Chciałem kupić od tego śmiałka, który wystawił za 4 grosze ponad 300 tys ale moje zaufanie do spółki do dno. Z tyłu głowy miałem że w miesiąc może być +50% ale nie będę brał kredytu 10tys żeby kupić sobie tą spółkę, gdzie jest tutaj totalnie niepoważnie. Zaufanie dno. Odzyskam kasę i spadam stąd. Na rafako dało się teraz fajnie zarobić
Ja to wrzucę do 2 lata tak czy siak bo mam sporo akcji na mirku i liczę na dość solidny zysk jeśli pójdzie książkowo ale wiadomo różnie w życiu bywa...