• Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Jack [46.112.113.*]
    A jednak jest ciągła współpraca z Last Energy i certyfikacja pod ASME Stempel N tj. wykonywanie elementów dla energetyki jądrowej! Jestem pozytywnie zaskoczony.
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Jack [178.37.128.*]
    Dnia 2024-11-19 o godz. 08:51 ~Jack napisał(a):
    > A jednak jest ciągła współpraca z Last Energy i certyfikacja pod ASME Stempel N tj. wykonywanie elementów dla energetyki jądrowej! Jestem pozytywnie zaskoczony.

~ENI !!! .
    Dlaczego piszesz pod moim nickiem ??? .
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Spaw [46.112.69.*]
    A na jakim etapie jest ta certyfikacja? Miało być do końca roku (nawet zeszlego)
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Jack [178.37.128.*]
    Dnia 2024-11-19 o godz. 10:15 ~Spaw napisał(a):
    > A na jakim etapie jest ta certyfikacja? Miało być do końca roku (nawet zeszlego)

A może na wieczne nigdy .
    W raporcie pod punktem - 5. Założenie kontynuacji działalności , str.6.
    Cytuję : - Spółka Enitec jest obecnie w procesie wdrożenia do certyfikacji ASME Stempel N .
    I tyle , może jutro , a może jeszcze nie szybko .
    Link do raportu :
    Microsoft Word - SSF_GKEI_Q_3_2024 
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~MC60 [164.127.219.*]
    Falowanie i spadanie itd. jak w piosence. Ani wcześniejszy raport ani żadne czary tu nie pomogą. Wyniki fatalne 2,7 mln straty netto to katastrofa. Wg mnie rodzina Więcków szuka sobie nowych posad a tego trupa komuś za grosze opchną. Jakiś naiwny się znajdzie, który uwierzy w budowy EJ przy 240 mld deficycie budżetowym i 290 mld w 2025 r. Gospodarka się zwija, zero inwestycji, przyjdzie czas wg planów UEbolszewi, że w Polsce pozostanie 17 mln ludzi niezdolnych do pracy na niemieckich polach i domach pomocy społecznej. Czy tego chcieliście? Władzę zdobywa się po trupach, najlepiej cudzych, budowa nadczłowieka zarządzającego pospólstwem, likwidacja państw i narodów, to doktryna guru niemiaszków od 100 lat czyli Nietzshego (Zaratustra) poczytajcie to nie boli.
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~ewa [194.50.214.*]
    Zmień leki!
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~znawca [85.221.243.*]
    rodzina W dawno już sobie tak odskocznię zrobiła, to WAM, tam są aktywa wyjęte z eni i to aktywa przynoszące godziwe zyski, wszystko co "zdrowe" jest od dawna przejęte do WAM i działa i nie widzicie tego co sie tam dziej, mozna tylko po sprawozdaniach finansowych w KRS poszukać danych i zobaczyć gdzie jest pieniądz prawdziwy, restza to już nie ma znaczenia
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Jack [82.132.214.*]
    Przepraszam Wszystkich za to, źe jestem tu tym negatywnym naganiaczem na spadki tej spòłki. Cały czas dyżuruje na tym forum, zamieszczam tylko złe rzeczy o tej spółce, często kłamiąc. W końcu ruszyło mnie sumienie, które gdzieś tam jeszcze zostało. Wasz JACK.
  • Re: Jednak dobry raport i perspektywy Autor: ~Akcjonariusz [89.242.137.*]
    A ja radzę kupować. Wartość księgowa na akcje wynosi ponad dwukrotność obecnej ceny
[x]
ENERGOINS -6,73% 2,77 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.