Ale ten ktoś musi sobie pluć teraz w brodę! Taką ilością to sprowadzi kurs poniżej 20 groszy jak zacznie popuszczać. Innej opcji teraz nie ma jeśli chce się tego pozbyć. Powodzenia!
Gwarantuje Ci ze ten ktos wcale sobie w brode nie pluje. To najprawdopodobniej ktos, kto rozdaje tu karty. Jakby chcial pozbyc sie tego pakietu to zrobilby to powyzej 30gr. Ten ktos zapewne podstawia caly czas koszyczek po lewej i odbiera ze slabych rak.
Oj chyba mylisz się. Wystawił bo chce sprzedać. Tak mały anonimowy gracz pokazuje ile ma i szuka nabywcy. Ja narazie popytu nie widzę. A iii naprzyklad sam sprawdzc to sobie na przyszlosc. Wystaw wieksza ofertę kupna po troszkę mniej cenie a on po nią przyjdzie :))))
Dnia 2024-11-18 o godz. 13:20 ~Pkpk napisał(a): > Czy gdybys mial 3.5mln do wyrzucenia to ujawnialbys to w calosci straszac popyt czy sprzedawalbys mniejszymi paczkami?
spoko, trochę przekornie napisałem, jak widzę popychacza po wzroście to z reguły wieje, a jak widzę straszaka bo xx% spadku to znaczy że palce na enterze :)
Na tak mało płynnych spółkach tak się nie sprzedaje akcji bo taki pakiet może służyć jedynie do staraszenia czego efekt widać od razu na forum . Tam stały dwa zlecenia ale już chyba zostały zdjęte. Wiemy że ktoś ma trochę więcej akcji i dobrze bo ja też trochę mam i kilku forumowych inwestorów też troszkę trzyma więc ff nie tak okazały jak to może prezentuje się w statystykach.
Typowe zachowanie lemingów którzy pod wyniki grali. Wielkie mi rzeczy.
Spółka dalej działa i zarabia. Zejdzie niżej trzeba dobierać i tyle. Poniżej 30 gr to tanio. Pozdrowienia dla tych którzy nie ulegają tym matactwom na kursie.