Hahaha no odzew, jak odzew, ale faktycznie chyba nikt się nie wybiera najwyrwźniej. Ja się zgłosiłem, ale służbowy wyjazd wypadł w międzyczasie i niestety nie będę ostatecznie mógł uczestniczyć. Myślałem, że moglibyśmy zebrać pytania akcjonariuszy do Zarządu OML i je zaadresować do nich podczas WZA.
Tak na serio to na ten moment marazm nawet nie wiem o co pytać, najlepszym infem byłoby wejście jakiegoś dobrego inwestora w produkcję gry, dodruk akcji na bank zmieni kurs tylko w dół
Ja bym spytał o jakość relacji z 505. Bo informacje odnośnie sprzedaży GR2 są znikome. Chyba muszą się mocno gimnastykować, by coś od nich uzyskać. Tym bardziej cieszę się, że tym razem sami będą wydawać. Na pewno komunikacja względem sprzedaży się poprawi. Liczę, że jeszcze w tym roku dadzą znać o tym, że sprzedaż pokryła koszty.
"Nie wiem o co pytać" A co to firma ma jakieś tajemnice wszystko w spólce jest jasne. Info na bieżąco do wiadomości inwestora. Bez sensu podnoszony watek na forum
No to jedz na walne i zadawaj pytania typu kiedy będzie premiera CS. odp.wszystko jest na dobrej drodze według harmonogramy. Czy będzie dodruk akcji odp nie planujemy może troszeczkę ale będą obligacje troszeczkę Czy będzie inwestor odp tego nie mogę powiedzieć rozmowy trwają itd itd......
Tak naprawdę odpowiedzi na twoje pytania są już praktycznie znane. Może bez szczegółów ale kto dobrze zapoznał się z podanymi informacjami, to wie już sporo. Teraz na walnym będzie tylko dogranie szczegółów.