niczym sie nie jaram tylko pamiętam jak w czerwcu-lipcu wypompowali go z okolic 30 groszy zł na ponad 18 zł i były nawet sesje z ponad 1 mln obrotu. Więc tak jak ktoś napisał może być i 20 zł i 20 groszy i na tym etapie można tu max zainwestować kilka tysiecy złotych i nic więcej. Akuraz Letusa znam bo kiedyś ponad 5% miał tu Sofblue czyli spółka powiązana z Inventioniem który obecnie delikatnie podbieram by nie spowodować paniki kupna ;) . Dobrze to pamiętam bo wtedy na 4Mass keszowałem 600% zysku i Letus i Labocanna poszła jeszcze bardziej.
nie jęcz bo INM od lipca 2020 do stycznia 2024 dał mi zarobić ponad 700 k zł więc do milionów mi jeszcze daleko ale rzrczywiście, jeśli zrobią to co zrobią i to co powinno już dawno być na Inventionie to 1 mln zysku brutto szybko przetulę bo już niewiele mi brakuje misiaczku.
miło, że sie o mnie partwisz na wszsytkich forach, dobrze, że nie ma forum dotyczącego TAO na którym już ponad 300 k zł ugralem w tym roku bo też byś się pewnie tam żalił i płakał
jak cie sie psychicznie udaje wytrzymać duze zyski? Ja mam z tym problem i jak widze ze uroslo mi 130% a potem spada na 100% to zawsze panikuje i potem żałuje. Paradoksalnie strate umiem wysiedzieć nawet minus 70% a z duzym zyskiem sobie nie radze.
Ponad rok zawieszona,zero spraw rozliczonych tj tokeny z emisji drona.
Cisza w eterze faktycznie to jest ta wiarygodność dobrego papieru.Fakty poproszę.
Miłego marzycielskiego dnia życzę .
Każdy marzyć i naganiać może.
Szczególnie na NC.
Sukces rodzi się z pracy faktycznej,nie mówienie o pracy bez pracy.
Fakty, jasna prawdziwa komunikacja i wyprostowanie wyciagni
ętch pieniędzy od tych co wcześniej zaufali w tokeny,akcje poza giełdą.Wtedy ruszy.
Powiedzenia .