Tak naprawdę ta sesja niczego nie wyjaśniła. Każdy popyt byl tłumiony przez podaż i nie wiemy w którą stronę to pojdzie. Mogą być mega wzrosty ale też powrót do bazy.
Lubię te emocje:)
Jeżeli obserwowałes uważnie jak się zachowywał walor na poszczególnych interwałach i jak ładnie był zbierany z każdej ceny to raczej nie oznacza to powrotu do bazy, a druga strona medalu to pod koniec sesji z jakich pozycji byl już ssany - czytaj. coraz wyżej i kupowany większymi pakietami.
Oczywiściez nie zaprzeczam,zę może to być też zmyłka tak jak mówisz. Dlatego trzeba uważać i nie przesadzić, bo akcji malo i każdy delikatny ruch to wystrzal, albo zgon. Mogą zebrać walory wywalić w górę kurs, a potem zostawić Nas w skarpetach. Następny tydzień będzie kluczowy. Na podaży ustawione dwa duże zrzuty w arkuszu.
Pisałem ze moze pojsc w każdą stronę. Niestety poszło w spadki.
Na szczęście udało mi się wyjść za 3,2 choc żałuję że nie zrobiłem tego przy 4,2 bo takie miałem zlecenie ustawione. Szkoda, chciwość mnie poniosła
Pewnie dużo się wyjaśni do końca tygodnia . Wolumen za 1 miesiąc 3.5 mln świadczy o dużym zainteresowaniu tymi akcjami ale GPW rządzi się swoimi prawami.