dramat, ani mobilnie nic nie jest czytelne ani na stacjonarnym komputerze, poprzednia aplikacja była przejrzysta w miarę a teraz jest jakaś kaszana. dramat!
Statica mi nie działa na kompie.Jak wyżej aplikacja dno,pokazuje w portfelu niewlaściwe dane,dosłownie ciśnienie mi podnieśli . Szkoda czasu i nerwów,brak podglądu i sortowania po kliknięciu w górną belkę .Po nazwie po cenie,wszystko trza klikać.
Faktycznie dno, poprzednia aplikacja była super. Miała wszystko co trzeba, bardzo czytelna i fatwa do składania zleceń. Zawsze ją kazdemu zachwalalem . Teraz to straszna lipa. Wcześniej był komunikat że anulowali zlecenia. Nawet nie wiedziałem że jest nowa aplikacja. Nikt nie poinformował że trzeba usunąć poprzednio i zainstalować nową. Komunikacja z klientem też więc dno. Tylko to firmę może uratować jakieś ogólne przeprosiny i powrót do starej aplikacji dla chętnych z jej korzystania. W innym wypadku chyba wszyscy się wypiszą .
Mi tam śmiga, zlecenia z każdego miejsca można zrobić, a gram głównie FW20 i intra, iema czasu na poslizgi.....więc nie narzekam, fajne bo na wykresie zlecenie oczekujące jest, głównie na apce śmigam, czasem wykres historii nie zaczyta, po odświeżeniu git, nic mi nie zwiesza i nie zamula, Codziennie jakieś nowe funkcje ....
G. prawda. Ani na komputerze i w aplikacji mobilnej nie wskakują od razu wystawione zlecenia. Mam ustawione 5 pozycji. Wyskakuje jedna, kolejne wskakują po jakimś czasie. Wystarczy przejść na pulpit lub instrumenty wracając na notowana jest znowu tak samo. Widoczna jest jedna pozycja i pozostałe pojawiają się po kilku minutach. TRAGEDIA !! cofneli nas o kilkanaście lat.
Nowy system to po prostu porażka. Działa tragicznie, nic nie można znaleźć. Składam zlecenie na zakup akcji i dostaję komunikat o treści, że dom maklerski stwierdził, że ten istrument jest dla mnie niebezpieczny i każe mi kolejny raz potwierdzać, że chcę go nabyć. Klikam, że tak, dostaję komunikat, że zlecenie nie może być przyjęte. Daję anuluj, przychodzi informacja o zakupie!!! To już jest szczyt. Jedyny pozytyw, że przy właczonej 1 ofercie wyświatlają mi 5 najlepszych. Ciekawe, czy nie będą chcieli mnie za to skasować. Sprawdzałem dyspozycje, świeci 1 oferta. Zrobiłem zdjęcie, nie zapłacę...
Dnia 2024-10-01 o godz. 20:18 ~jjj napisał(a): > Faktycznie dno, poprzednia aplikacja była super. Miała wszystko co trzeba, bardzo czytelna i fatwa do składania zleceń. Zawsze ją kazdemu zachwalalem . Teraz to straszna lipa. Wcześniej był komunikat że anulowali zlecenia. Nawet nie wiedziałem że jest nowa aplikacja. Nikt nie poinformował że trzeba usunąć poprzednio i zainstalować nową. Komunikacja z klientem też więc dno. Tylko to firmę może uratować jakieś ogólne przeprosiny i powrót do starej aplikacji dla chętnych z jej korzystania. W innym wypadku chyba wszyscy się wypiszą .
Popieram Twój wpis . Zgadzam się z Tobą w 100 % . Ta aplikacja to niewypał , totalny koszmar !!! .