• Kiedy można się spodziewać premiery gry? Autor: ~jaNek [195.54.188.*]
    Są jakieś realne terminy?
  • Re: Kiedy można się spodziewać premiery gry? Autor: ~zenek [83.28.239.*]
    To jest firma pożyczkowa. Pożycza akcje. O jakich grach ty piszesz?
  • Re: Kiedy można się spodziewać premiery gry? Autor: ~Kpo [31.60.86.*]
    Nowa generacja troli
    Witamy:)
    5 PLN. Szybciej niż wam się wydaje
  • Re: Kiedy można się spodziewać premiery gry? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Czyli ogólnie według ciebie każdy kto ma jakieś inne zdanie niż ty bądź jest rozczarowany działaniem spółki odnośnie podejrzanych pożyczek akcji jest trolem ? Nawet jeżeli ma akcje ale poprostu widzi to wszytko inaczej niż Ty ? Nie można tutaj napisać nic co krytykuje spółkę bo Ty jesteś upojony optymizmem bo przecież będzie 5 zł ? To bierz pożyczkę i kupuj akcje do 2,5 bo i tak będziesz miał 100 procent zysku. A może to Ty poprostu jesteś trolem którego zadaniem jest atakować każdego kto próbuje choć trochę skrytykować spółkę ? Podaj np chociaż jeden argument według którego te pożyczanie akcji ma sens. Podaj chociaż jeden argument że jest okej pomimo że kurs spółki spadł z 16 zł na złotówkę. Podaj chociaż jeden argument żeby udowodnić że prezes jest okej pomimo że interesują się nim służby nawet jeżeli nie dotyczy to tej spółki bo przecież on jest taki obrotny że związany jest z wieloma spółkami. Może łatwiej mu wtedy robić machloje. Podaj chociaż jeden argument że obroty i sytuacja na kursie dalej perspektywę wzrostu. Ja może jestem często na tym forum ale tak samo jak ty bo odpisujesz zawsze po paru minutach po umieszczeniu negatywnego wątku. Ja poprostu czekam na podbitkę żeby uciec a tobie o co chodzi ?
  • Re: Kiedy można się spodziewać premiery gry? Autor: ~Vuko_Drakkainen [31.11.209.*]
    Oj Luk… przecież on Ci nie odpowie…jeszcze się nie nauczyłeś… nawet tekst jest dla niego za długi żeby przeczytać…
    Możliwe ze go przeczytał ale podejrzewam że jego system mógł zostać nim przeciążony i najpierw dojdzie do siebie a potem wymyśli coś krótkiego i niezbyt merytorycznego. Coś w stylu ukasz jak zwykle narzeka jak stara baba.
    Tak właśnie jest ukasz moja racja jest najważniejsza bo doprowadziła mnie do tego miejsca w życiu gdzie jestem z czego jestem dumy i zadowolony i nie mam podstaw sądzić że coś się zmieniło w tej kwestii.
    Już prościej nie potrafię żebyś ogarnąl
    Pamiętaj 5 PLN
    A chcesz argumentów i podstaw do wzrostów to muszę cię rozczarować ale na całym NC takich nie znajdziesz!!!
    Szok że dalej ludzie inwestują na NC i doszukują się fundamentów podstaw itd
    Tu po prostu będzie pompa i czy to takie trudne.....?
    No i mamy merytoryczną odpowiedź. Udało mi się się. Pompa to tu już była z 16 zł na złotówkę. Jakbyś miał doświadczenie na giełdzie to byś wiedział że tutaj nie ma nic na 100 procent nawet tych twoich 5 zł. A już napewno nie dzieje się to po wpisach na forum.
    Pokaż mi choć jeden merytoryczny wpis w twoim wykonaniu....:)
    I znowu wychodzi twój analfabetyzm
    Napisane wyżej że to jest nc i dzieją się cuda a ty odpisujesz że to jest giełda i i nic nie ma na 100 proc
    Wymiekam:)
  • A propos pożyczki Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Pożyczkobiorcy akcji mają pewność udziału w nowej emisji akcji po 1 zeta, podprogową zabawą akcjami.
    Pożyczkodawcy akcji mają kasę do obrotu już, ja mawiał rabin ty masz 100zl to tak jak byś miał 200zl.
    To moim zdaniem a reszta wiadomo po rejestracji akcji KRS i będzie grane
  • Re: A propos pożyczki Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Przecież nie trzeba było mieć akcje żeby móc wziasc udział w nowej emisji więc co to za argument ? To nie była emisja z PP więc wziasc udział mógł każdy do którego skierowano ofertę. I po co pożyczkodawcą kasa do obrotu z pożyczonych akcji skoro zrobili emisję nowych akcji i z niej mieli kasę.
  • Re: A propos pożyczki Autor: ~jaNek [195.54.188.*]
    Przecież zaliczenie doła po wejściu na giełdę, to jest w Polsce standard.
    Allegro - zjazd z 80 na 20
    czy Poltreg z 70 na 30.
    Dopiero po osiągnięciu dołka spółki zaczynają rosnąć.
    Dlatego nigdy nie kupuję debiutów, bo zazwyczaj polega to na tym, że ci, którzy nabyli jakimś sposobem akcje wcześniej, ładują je w ulicę.
    Ale chodziło mi o tę grę, horror. Kiedy planowana jest premiera? Rozumiem, że pożyczanie akcji może mieć z tym związek?

• Re: A propos pożyczki Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Przeczytaj raport za 2Q 2024 wszystkie terminy podane
  • Re: A propos pożyczki Autor: ~jaNek [195.54.188.*]
    Dzięki.
[x]
BLACKROSE 5,48% 1,04 2025-11-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.