• Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~jojne [31.61.189.*]
    a to dopiero początek jazdy w dół,znowu będę zmuszony dokupować kaskadowo na spadkach...A jednak tutaj o wszystkim ktoś wiedział wcześniej i jeszcze pewnie zrobił kilka fajnych kółek,może sprzedał akcje pracownicze etc .Nie wierzę w sds optic ,ale wierzę w jej produkt(produkty).Od dziś żadnych wodolejskich webinarów oglądać nie będę,tylko suche espi mnie interesują.7 zł ,o których pisała Alicja jest w zasięgu... Dzień dobry jesteśmy sds optic sa ,pracujemy nad rewolucyjną technologią ,jesteśmy notowani na Ncalert (Ncalert to indeks najbardziej rzetelnych i godnych zaufania spółek na polskim parkiecie,każda spółka marzy o tym żeby znaleźć się w tym zacnym gronie)...
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~Gg [77.222.238.*]
    To obecnie najgorszy Med-Tech na polskiej giełdzie, żaden inny nie zaliczył takich spadków w ciągu ostatniego roku, a zarząd obwinia inwestorów za tak mocne spadki, nie mają wstydu ci ludzie
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~profesor [31.179.101.*]
    E tam zobacz capthor therapeutic ile spadł . Tu wielu zarobiło ładnie jak do 40 zł kurs podbili a na capthor kto zarobił?
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~Alicja [37.30.127.*]
    Wystarczy silna grupa z kapitałem 10mln zł i z SDS robią wszystko. Najpierw do góry, tam ubieranie a potem sukcesywne w dół. Brak odbioru z drugiej strony sprzyja takim ruchom. Do tego ten Alert im spadł z nieba. No ma pecha SDS lub działają wspólnie z tym inwestorem. Nie wiem. Wiem że na Scope było podobnie i zrzucili kurs tuż przed komercjalizacji 150 na ca 80zl by potem wystrzelić w kosmos. Ten co miał po 150 czyli był ubrany i tak zarobil ale mistrzem był ten kto kupował po 80, po tych spadkach. I teraz jak ten SDS tak dołuje to ktoś się obłowi i będę to ja tylko musi być jeszcze panika, chociaż dziś już byla porównując do Noctiluca. Liczę na zniechęcenie Cyganów rotua tą spółką. Niech tam walczy na innych M
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~qw2 [31.11.208.*]
    jakbyś znał zasady NC to byś 15 sierpnia (dzień po publikacji raportu) wiedział, co się wydarzy, bo o żadnej emisji nie było mowy.
    kurs był wtedy po 15pln i nawet przejściowo powyżej 17 można było oddać...
    Ale Ty podobno na long-term tu jesteś. To co Cię tak stresuje?

• Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~jojne [31.61.189.*]
    Co mnie stresuje?To, że możemy z kursem polecieć naprawdę nisko a na zakupy w promocyjnych cenach mam tylko kilkadziesiąt tysięcy,za wcześnie zacząłem uśredniać...
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~qw2 [31.11.208.*]
    Ale jak kupowałeś to do kiedy? To jakie ma znaczenie co się będzie działo po drodze?
    Jak obstawiasz wynik meczu to oglądanie go też nie ma sensu...
    Co Ci z tego, że wiesz że chwilowo Twoja drużyna przegrywa?
    Obstawiłeś i nic już nie zmienisz...
    Twoje aktywa przez jakiś czas będą Ci w Excelu pokazywały mniejszą wartość.
    I co z tego?
    Włącz komputer jak już będzie po komercjalizacji.
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~Alicja [37.30.123.*]
    qw2 , to jest najlepszy Zamknąć notowania i czekać, kombinować na innych spółkach, Dino dało zarobić już dwa razy po 20proc, Polsat też po 15 proc itp. Ja mam 100k na tanie zakupy ale czekam
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~CyganRzeźnik [89.64.104.*]
    To co w pon test 10 zł ?! :)
    Jazda, jazda!
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~trailer [89.151.30.*]
    Ach te emocje, emocje...a co to za różnica czy notowanie ciągłe czy jednolite i tak ryzyko dalszego dołowania kursu by pozostało. Przy przejsćiu na jednolite jest jednak większa szansa, że kurs się w końcu ustabilizuje i nie będzie już tak nurkował. Ciekawe przy jakim kursie to się zatrzyma - jaka będzie jego mniej więcej, wycena tak do grudnia.:)
    W sumie takie przejściowe zamrożenie kursu nie jest złe zważywszy na te przesunięcia w badaniach - przynajmniej do końca roku będzie spokój, a później może być już tylko lepiej.
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Doczytaj lepiej bo notowania jednolite będą minimum 6 miesięcy... :)
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~trailer [89.151.30.*]
    Haha a co ja napisałem? mówiłem o zamrożeniu kursu no to chyba nie tylko na 3 miesięcy :D. Dobrze wiem, że może być > 6 miesięcy.Ale jeśli dobrze pójdzie a z tego co mówili mają już chętnych na badania a to idzie dojść szybko to badania skończą w marcu czyli akurat, wszystko zgodnie z planem B lub C:) .  Chcielibiście żeby tu się działo, ale niestety tutaj będą obroty gorzej niż we warzywniaku bo spółka nie będzie interesująca dla spekulantów, kółkowiczów i innych, nikt nie będzie miał ochoty tutaj tradować przy takich notowaniach i kurs się ustabilizuje.:)
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~Haha [77.222.238.*]
    Gość się cieszy, że kurs się ustabilizuje na obecnych poziomach, co za koleś, brak słów
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~Alicja [37.30.122.*]
    Trailer ma rację, tak będzie. Kółka będą bardzo trudne, AT praktycznie niemożliwa. Ale czy to nie przeszkodzi wejściu na parkiet główny, to miało być jakoś do połowy roku 2025? I czy Sagan nie zrobi przyspieszonej emisji? W końcu znaleźć inwestora na 2 mln to chyba nie jest problem ?
  • Re: Kurs spadł w ciągu roku już ponad 60 % Autor: ~jojne [31.61.181.*]
    Który rozsądny inwestor instytucjonalny wejdzie w spółkę z NCalert?Zwłaszcza po cenie o jakiej wspominał p.Sagan?Myślę,że w obecnej sytuacji będzie trudniej znaleźć "frajerów".
[x]
SDSOPTIC 0,35% 5,70 2025-11-28 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.