Gdzie te obiecane wzrosty ?? Obiecywaliście rakietę, pisaliście że peroniarze płaczą, miały pojawiać się komunikaty, a tu zaraz zanurzenie poniżej 2 PLN. Co jest ???
spytaj bereta, ja już wyjaśniłem, już nie wzbudzicie paniki, przejście na główny parkiet nie bierze się z nikąd, możecie mielić te akcje między sobą, nie odkupicie wyżej, to zostaniecie na peronie, będziecie się przyglądać jak to wisi dzień w dzień na TKO BEZ AKCJI, buhahahaha
Haha jasne, to ty będziesz sprzedawać PKC byleby to ktoś wziął.. wiesz co piszesz ? Wiesz ile trwa wprowadzenie na rynek główny? Ile miesięcy ? Chyba wisisz wysoko, skoro z takim ubłaganiem patrzysz w przyszłość :D po za tym samo wprowadzenie nie gwarantuje wzrostu. Mało tego, często wprowadzenie skutkuje dodrukiem akcji bo ten papier trzeba wydrukować by ktoś go brał na głównym. Ile Ty jesteś na giełdzie ? Miesiąc ? Hehe hehe. Na zakupy dopiero nadejdzie czas.
przecież to ty jęczysz ,żeby ktoś ci, beretowi sprzedał niżej, ja się trzymam faktów, ty próbujesz rozegrać innych emocjami. Skoro to taka kicha to po co wogóle tu jesteście ? rozumiem , że lubicie jechać na stracie... O moje finanse się nie martw, będę sprzedawał pierwsze pakiety powyżej 20 zł, CIERPLIWOŚĆ na GPW to podstawa.
Na razie to ja operuję faktami bo pisze jak jest a to ty grasz na emocjach bo starasz się podpuścić do zakupu, jaka to rakieta będzie XD dziwne że nie odniosłeś się do pytania czy wiesz ile trwa wprowadzenie na rynek główny XDXD musisz wysoko wisieć, skoro tak błagasz o wzrosty. Kolego, odbieram ci pieniądze i widzimy się poniżej 2 PLN.
Dnia 2024-09-27 o godz. 12:46 ~Syn_andyuszki napisał(a): > Tata stara się robić co może, bierze pakietami po 5 akcji z mojej zastawionej konsoli w lombardzie.
Podziękuj tacie, będziesz miał lepszy wzrok, lepszy sen, a tata mądry człowiek, wie, że poniżej 2,17 to okazja, bo wejście na główny zakłada minimum 12 mln euro kapitalizacji :)
Przy dzisiejszym kursie euro to nawet musi być 2.24.. Ważne jest to, jakie Espi mają w zanadrzu, żeby być takim pewnym tej kapitalizacji... I faktycznie żeby np wszedł fundusz musi być na głównym parkiecie. I nie trwa to długo bo teraz jest uproszczona procedura.