• Webinar Autor: ~Alicja [188.146.143.*]
    Dla mnie ważne. Emisja jeśli będzie to po cenie wyższej niż poprzednia, do tej pory się to udawało. Dywidenda podtrzymana 50proc. Czyli moi drodzy spółdzielnia jest odpowiedzialna za wzrosty ostanie i obecne spadki i obecnie sprzedaje na stratach, sprzedaje poniżej przyszłej emisji. To daje obraz inwestora giełdowego. Inne aspekty webinar są ważne, za długie czekanie dobre śniadanie. Będzie dobrze :) Trzymać akcje lub dokupić się nasuwa
  • Re: Webinar Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Kasy w spółce starczy na 10 miesięcy.
    Nie ma partnera na drugą część badań klinicznych.
  • Re: Webinar Autor: ~Alicja [188.146.143.*]
    Ja się cieszę że mogę ugryźć tę spółdzielnię. Trzeba będzie kupować po 15zet haha... albo walić akcjami w rynek jeśli jeszcze się je posiada ale wtedy skup po 12.50 już będzie bardzo aktywny lalala... a są tacy którzy z PURE zarobili i tylko czekają na skubanie od spółdzielni cygańskiej lalala
  • Re: Webinar Autor: ~Zibikor [188.146.28.*]
    I to jest informacja klucz, miało być tyłu zainteresowanych, nie ma nikogo. Część czapka, trzeba zwijać żagle z tej spółki.
  • Re: Webinar Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Kluczowa informacja, że chcą dogadać się z EBI o zmianę warunków do kolejnej transzy...
    Wiadomo dlaczego... :)
    Haha ależ próby no i wiedziałam że będą walić akcjami po super webinarium ale musicie dojść do 12.50zl. Teraz to dla mnie za drogo :)))
    No właśnie po co ta kasa z EBI
    Idziemy na 20zl ...
    Tam bym skrócił pozycje, ale wątpię se 16 przekroczymy bo po co i na co
  • Re: Webinar Autor: ~jojne [31.61.189.*]
    Kasy starczy aż na 10 miesięcy,myslałem, że tylko do końca roku.Ważne żeby zaczęli badania w styczniu,najpóźniej na początku lutego...
  • Re: Webinar Autor: ~Alicja [37.31.150.*]
    Wystarczy wypowiedź że jeśli emisja będzie to wyżej niż poprzednie i już masz te 15zl a dalej to tylko sternik wie. Sternik jest na stracie i musi kupować by ubrać i zarobić stracone pieniądze a po 16 to za wiele nie zarobi
  • Re: Webinar Autor: ~Qwer [95.160.103.*]
    Przy notowaniach jednolitych zobaczymy szybko 10 zeta
  • Re: Webinar Autor: ~Mateo [89.64.104.*]

https://www.youtube.com/watch?v=9nG_9oFChQY
  • Re: Webinar Autor: ~Alicja [37.30.125.*]
    Miałam rację i Sagan powiedział, że emisje były zawsze w cenie wyższej niż poprzednie i co ? I mamy te 15zl. Brawo Sagan. Wczoraj wciągali po 14.5zl kila akcji, nie po to by sprzedać po 16zl
[x]
SDSOPTIC -0,85% 4,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.