“ 2 2 Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie wyszło na jaw, ani nic tajemnego, co by się nie stało wiadome. 3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach."
To czy nie rzucasz słów na wiatr to się okaże po sprawie. Przypomnę tylko twoje słowa: "skórka od banana", "solorz sam na siebie dostarczy dowody" i "miejsce złodziei jest w więzieniu".
Jeśli więc po rozprawie nie wyprowadzą solorza w kajdankach to były tylko twoje czcze pogróżki i rzucanie słów na wiatr.
Sprawę cywilną założyć może każdy każdemu, pod byle pretekstem. Jeśli ktoś uważa że samo założenie sprawy to sukces, to jego problem. Ja uważam że sprawę jeszcze trzeba wygrać, nie dzieli się skóry na żyjącym niedźwiedziu, po co więc robić wokół tego aurę pewnego zwycięstwa?
Dlatego umówmy się tak, jeśli zobaczę 14.10 jak wyprowadzają solorza z sali sądowej w kajdankach to posypie głowę popiołem i przyznam że hwds jest wielki.
Ale na razie to dla mnie jest zwykłe chojrakowanie z jego strony, które tutaj uprawia przez lata i z czego nigdy nic nie wynikło.
WMAWIANIE LUDZIOM ŻE SUKCES HWDS NASTĄPI TYLKO WTEDY.... KIEDY WYPROWADZĄ KOGOŚ PO ROZPRAWIE.... W KAJDANKACH ... JEST KPINĄ I OBRAŻANIEM INTELIGENCJI CZYTELNIKÓW TEGO FORUM
.... OLBRZYMIM SUKCESEM HWDS ... JUŻ TERAZ .....PRZED ROZPRAWĄ .... JEST KORZYSTNA ( DLA HWDS ) OPINIA BIEGŁYCH .... CO RÓWNIEŻ BĘDZIE MIAŁO NIEZAPRZECZALNY WPŁYW NA SPRAWY ELEKTRIMU
... I ZAPRZECZANIE TYM OCZYWISTYM FAKTOM ..... ŚWIADCZY O KOMPLETNEJ ABERRACJI
PO PIERWSZE NIE KAŻDY ... TRZEBA MIEĆ NA TO PIENIĄDZE ... I TO SPORE ... PRZYNAJMNIEJ ....W TAKICH PRZYPADKACH JAK ELEKTRIM I MIDAS ... PONADTO ....
WMAWIANIE LUDZIOM ŻE SUKCES HWDS NASTĄPI TYLKO WTEDY.... KIEDY WYPROWADZĄ KOGOŚ PO ROZPRAWIE W KAJDANKACH ... JEST KPINĄ I OBRAŻANIEM INTELIGENCJI CZYTELNIKÓW TEGO FORUM
.... OLBRZYMIM SUKCESEM HWDS ... JUŻ TERAZ .....PRZED ROZPRAWĄ .... JEST KORZYSTNA ( DLA HWDS ) OPINIA BIEGŁYCH .... CO RÓWNIEŻ BĘDZIE MIAŁO NIEZAPRZECZALNY WPŁYW NA SPRAWY ELEKTRIMU ..
Sprawę cywilną założyć może każdy każdemu, pod byle pretekstem. Jeśli ktoś uważa że samo założenie sprawy to sukces, to jego problem. Ja uważam że sprawę jeszcze trzeba wygrać, nie dzieli się skóry na żyjącym niedźwiedziu, po co więc robić wokół tego aurę pewnego zwycięstwa? Dlatego umówmy się tak, jeśli zobaczę 14.10 jak wyprowadzają solorza z sali sądowej w kajdankach to posypie głowę popiołem i przyznam że hwds jest wielki. Ale na razie to dla mnie jest zwykłe chojrakowanie z jego strony, które tutaj uprawia przez lata i z czego nigdy nic nie wynikło.
WMAWIANIE LUDZIOM ŻE SUKCES HWDS NASTĄPI TYLKO WTEDY.... KIEDY WYPROWADZĄ KOGOŚ PO ROZPRAWIE W KAJDANKACH ... JEST KPINĄ I OBRAŻANIEM INTELIGENCJI CZYTELNIKÓW TEGO FORUM
.... OLBRZYMIM SUKCESEM HWDS ... JUŻ TERAZ .....PRZED ROZPRAWĄ .... JEST KORZYSTNA ( DLA HWDS ) OPINIA BIEGŁYCH .... CO RÓWNIEŻ BĘDZIE MIAŁO NIEZAPRZECZALNY WPŁYW NA SPRAWY ELEKTRIMU