• PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~SA [83.1.81.*]
    cos mi sie zdaje ze rynek tego nie odbiera...zwlaszcza dzis ktos systematycznie i malymi pakietami zbiera na 2.8....nowy udzialowiec czy fund?
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~Petruś [80.53.134.*]
    Zgadza się ktoś równolegle ze mną brał dziś po 2,80 . Mnie nasypali ,sypali dalej i chyba jeszcze będą sypać bo mają tego sporo.
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: jack_sparow [83.29.24.*]
    ja stwierdziłem dziś że wezwanie zostało specjalnie zrobione pod wywindowanie akcji i sprzedaż akcji przez zarząd, dziś jeszcze patrze w espi że wiceprezes zrezygnował więc mam troszke mieszane uczucia że poprostu nabili w butelke ładnie a co do FF to się zwiększył znacznie bo wysypali około chyba miliona akcji jesli dobrze licze ale jeszcze musze to przeliczyć

czyżby coś w spółce zaczeło się pierd..... ?
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: jack_sparow [83.29.24.*]
    mi wyszło około 800 tysięcy akcji sprzedanych przez osoby zarzadzające dobrze licze ? niech ktoś sprawdzi mój wynik czy sie niepomyliłem
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~kris [79.184.21.*]
    Witaj jack sparow zapraszam na Biprometr tam jazda sie rozpoczela.pozdrawiam
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~SA [83.1.81.*]
    istnieje taka ewentualnosc ale w tedy po co rownolegle wezwanie i to po takiej wysokiej cenie??? KNF by do tego nie dopuscila....takze radze pozbierac fakty......z jednej strony wezwanie po 5,7 na tylko 300tys sztuk,.....z drugiej strony zarzad sprzedal kolo 1mln po ok 3 pln.....na pewno cos sie dzieje na PWR i teraz jest ostatni czas na jakis ruch....wywalansko lub kupowanie...
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~Adam [83.9.114.*]
    No zobaczymy może byc też takjak ktos wyzej wspomniał ze inwestor kupuje niewiem ja czekam jak narazie i ide na zapisy
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~JAG [217.96.63.*]
    Choć jeden przejrzał na oczy co tutaj jest grane.

Ubierają frajerów aż miło.

po 3plny??? rownie dobrze mogliby ubierac po ok 5pln bo kolo takiej ceny powinien chodzic papier po takich infach....2zl piechota nie chodza dla np 0,5mln akcji.......a tyle spokojnie by wysypaliw rynek przy dobrych ukladach.
  • Re: PWR MEDIA - nowy inwestor? Autor: ~Petruś [80.53.134.*]
    Tu jest przesypywanie z wora do wora . Narazie a potem nowy udziałowiec.
    wiele sie wczoraj wyjasnilo - vice zrezygnowal a to on przeciesz wyrzucal akcyjki.....byc moze zarzad zrobil wezwanie pod niegoo zeby mogl oddac akcje....co ciekawe widac bylo ze to byla wymianka takze ktos albo z zarzadu albo ustawiony te akcyjki odbieral takze zle nie jest.....do tego szukaja ludzi.....tu moze byc grubo...a wezwanie to tylko przykrywka....akcji malo...draga zrobic nie prooblem ale trza z glowa....a jak widac na pwr chyba maja dobrego doradce od gpw bo jak bedzie szlo w gore to skokojnie.....tylko po 10% dziennie:) ja wam mowie od lipca "sky is the limt"
[x]
IFIRMA -2,18% 26,95 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.