Produkcją gier. Wydala MMS21, przygotowuja gry Rally mechanic i Aztecs the last sun. Ma też udziały w spółkach frogville games (gierki na nitendo), spacerocket ( gra permafrost), empire craft (citybuildery). Do upadłości to jeszcze daleko, moim zdaniem same te projekty w tym stadium są warte więcej niż obecna kapitalizacja
Albo przewalił z wora do wora, nie trudne przy tak pustym arkuszu, a teraz może ktoś chętniej sprzeda o te kilka gr niżej. O tak obrót marny.
Słabo, że znów kolejne opóźnienie.
Dziękuję za informację. Raporty to papier ale ważne zawsze co i jak na prawdę spółka robi i jak jest postrzegana ...
Widzę że od lat szorowanie dna ale czy to dno czy tylko przystanek do przebicia kolejnego dnia to się okaże.
Ruch obroty tu małe więc widać że zainteresowanie inwestorów praktycznie żadne.... To nie wróży dobrze, chyba że jakaś armata woalu z firmy ale z czym .... Piszecie że tyle tematów, projektów.... Bla bla bla. Ale: skoro tyle firma ma potencjału, dlaczego kurs na dnie i bez zainteresowania inwestorów? Może warto abyście się zastanowili nad tym i sami sobie odpowiedzieli. Ale to już nie moja sprawa.
Moja decyzja na dzisiaj czas stąd uciekać a nie bagnić się na lata.
Wolę pewne 15-20% niż mrzonkę o tryliardach a ręką w nocniku i brak kasy ani możliwości spieniężenia akcji.
Dziękuję jeszcze raz za wypowiedzi zarząd powinien być dumny z takiego akcjonariatu który jest wierny jak pies do samego końca
Pierwszy przykład z brzegu: CD projekt od początku roku wzrósł 68%, a tu spadek o około 8 ...
Może wrócę jeśli zacznie się cena powyżej 10 zł i obroty na poziomie minimum 100 000 dziennie co na dzisiaj nie wierzę ale powodzenia życzę
Masz nick idealnie pasujacy do twoich wypowiedzi xd napisałbym Ci wypracowanie o tej spółce, dlaczego, kurs jest jaki jest, obroty sa jakie sa, ale nie chce mi się tracić czasu skoro Tobie się nie chce prześledzić historii spółki