Dobre sobie nadal drogo. Przecież tutaj kurs był po 8zł. 7mln akcji były warte 56mln zł. Bajeczne bogactwo królowie życia a dzisiaj to jest po prostu skandal, skandal, skandal.
Dla porównania Vivid Games SA jest jedna z najtańszych spółek gamingowych i chyba jako jedyna jest na poziomach groszowych.
Jeśli Cię nie stać na zakup to lepiej zamilcz. Naprawdę szkoda mi Cię.
Na szczęście są dżentelmeni ze skórzanymi portfelami którzy nie żałują i nie targują się o kilka groszy.
Ja bym nigdy po tak dziadowskiej cenie nie sprzedawała ale czasy trudne zmuszają. Wyprzedaje po 40gr i mniej to co kiedyś było warte 20 razy więcej.
Tutaj kiedyś było po 8zł czyli ponad 20 razy tyle i jednak wtedy można się było pozbyć akcji. Teraz jestem zmuszona sprzedawać z powodu ciężkiej sytuacji. Vivid Games SA to jedna z najtańszych spółek gamingowych na GPW i jedyna na poziomach groszowych więc jeśli dla Ciebie jest za drogo to już naprawdę widzę że bieda i żal. Tutaj są dżentelmeni którzy płacą PKC i nie targują się o kilka groszy. Ci dżentelmeni jeszcze kiedyś nie pożałują i ja z trudem sprzedaję ale za mniej niż 25 groszy nie oddam ani jednej akcji no chyba w wyjątkowych okolicznościach. Całuski dla całodobowych :)
To że utopiłaś tu kasę to nie nasza wina. Było myśleć zanim kliknełaś zlecenie kupna. To że walor sie osunął o 80% nie znaczy ze nie odunie się o kolejne 50%.
Chciałbym zrobić zestawienie po C/Z ale niestety widzisz VIVID nie zarabia ........ jedzie cały czas na stratach !
Głupotki wyrwane z kontekstu. Vivid Games ma potężny potencjał i to jest wciąż niewliczone w kurs. Tutaj normalna cena to było 4 złote czyli 10 razy powyżej a bywało i 20 razy. Jak nie stać Pana po tej cenie to już Pana nigdy stać nie będzie. Żegnam i owocnego dyżurowania 24/7/365
Niestety VIVIDEK nie ma kasy i miec nie bedzie bo każda gierka sie kiedyś kończy, cykl życia produktu, ogon sprzedażowy, poczytaj, doucz się i przestań ślepo naganiać, bo nawet naiwny świeżak to odczyta bez problemu...
Piszesz o perspektywach a to są zwykłe bzdury. Tu nie ma żadnych perspektyw. Spółeczka jednej gry.