A ile ? Byle śmieć rósł z groszówek na parę złotych bez podstaw na samej spekulacji a tu konkretna firma która jak zacznie realizować inwestycje będzie na pewno lekko powyżej 10 zł. To będzie jedna z najlepszych spółek na new connect.
Tak mi się wydaje i dlatego chwilę poczekam i kupuje , różnica paru groszy nie robi mi różnicy.
Bardzo ładna świeczka dzisiaj na wykresie, "No Supply" na małym volumenie wewnątrz wczorajszego nieudanego testu oporu na 0,39 (swing high). Przy oporach takie świeczki są wyciszające przed dalszymi wzrostami. Jej pokrycie i close powyżej zazwyczaj oznacza zakończenie korekty. Dodatkowo wykres H2 dzisiaj identyczny jak wczoraj - ta sama metoda reakumulacji, tylko dzisiaj z coraz mniejszym volume (dwa testy, no supply i wybranie na koniec).
Tak trafne podsumowanie, jeszcze bym dodał że działa tutaj mocno Wstęga Bolingera, zakresy wahań na świecy kilka groszy, rsi powyżej 55, kupuj od 28-30gr, tu jest konsolidacja , w następnym tygodniu wybicie górą pzdr Bobi)
Miałeś rację i jedną już mamy Ben. Kółkowiczów żegnamy i na wyższych poziomach się spotkamy. Jak pisałem , ta spółka będzie kiedyś chodzić na duuużo wyższych poziomach i straszenie nic nie da . Miłego dnia
Piękne te dwie ostatnie świeczki miesięczne. Świeca tygodniowa reakumulacja, zostanie pokryta kwestia czasu. Warto zauważyć, że żadna świeczka dzienna nie miała close poniżej świecy 'no supply' z 22.08, to bardzo ważne. Na weekly przydałaby się teraz mała czarna świeca wewnątrz aktualnej, ale na niskim volume.
I na tygodniowym mamy dokładnie taką świecę jakiej oczekiwałem, czyli 'no supply' na bardzo małym volume wewnątrz poprzedniej czarnej świecy = brak akcji na tym poziomie. Piękny układ na wzrosty.
Na tygodniowym kolejny piękny inside bar na niskim volume, szkoda że nie czarna ta świeca, ale i tak cały układ jest prowzrostowy. Szacun dla rysownika.