Ale czego niby mam się uczyć? Zwracam tylko uwagę na źle dobraną nazwę "programu" Powinien nazywać się raczej Programem Demotywacyjnym jak już>>>>>>>>>>>>>>
Panie Panowie nie przejmować się, tu są trole sfrustrowani PUR-em. Do końca tygodnia będzie umocnienie 30-31 a potem dlugofalowe wzrosty. Zasieg około 100 złotych do końca 2024 po publikacji wyników. Trzymać i nie dać się wyleszczac a wspomnicie moje słowa. Pozdrawiam cierpliwych.
Dnia 2024-08-20 o godz. 21:49 bodzidzia napisał(a): > Sprzedaj papier i nie piszcz jak pisklę.
Kilka razy już sprzedawałem i odkupywałem niżej. Może jutro też się uda? Przy dobrych infach może i tak być odpał, nawet pomimo tego "programu" Co nie znaczy że takie "darowizny" powinny być zakazane >>>>>>>>>>>>>>>>
Znam takich jak ty Pixel... Wiesz, że nie jesteś sam na świecie??? Ci których znam, też nie mogą nigdy znaleźć dobrej pracy, bo jak przyjdą do nowej to obgadują szefa właściela, że zarabia za dużo.. Dużo więcej od niego... Niektórzy szperają w księgowości szefa... Itd. Itp.. Właściciel ma przywilej.. Nie podoba się to wara... Jak chłopie chcesz pracować w firmie to patrz na swoje ręce co potrafią a nie na ręce właściciela. Chcesz się bogacić z właścicielem to pracuj dobrze.. Chcesz zarabiać z właścicielem to kup akcje... Bez akcji nie zarobisz... Będziesz miał jedną akcję zarobisz mało, będziesz miał ich wiele to wiele zarobisz... Ot i cała filozofia.... Nie chcesz. To zakładaj S.A. i wprowadź ją na GPW... zobaczysz z czym to się je...
A co go tak ciśniecie,wyraził jedynie swoją opinię,ma prawo i trochę racji też.Przecież nie trolluje stwierdził jedynie że ma wobec tego swoje zastrzeżenia.Wiecej luzu wrzućcie bo taka napinka i jedyna słuszna prawda to troche słabe
Jeśli żadne inne espi do otwarcia się nie pojawi to właśnie to spowodowało E była to wiadomość wyczekiwana przez inwestorów, która nie okazała się na tyle zła aby kurs poszedł w dół. Wręcz przeciwnie zaczoł się dalszy skup do jakiego pułapu zobaczymy jutro.
Mogło być też i tak że ktoś wiedział że będzie jakies info z celiny ale nie wiedział jakie i trochę kupując wywołał efekt stadny bo jeżeli to jedyne info a tak obstawiam to bez wartości cenotworczej samo w sobie .Tyle ze wycena ma mysle jeszcze jakiś potencjał w krótkim terminie w oczekiwaniu na jakieś konkrety
Dnia 2024-08-20 o godz. 22:31 ~Makler napisał(a): > Nikt Cię nie zmusza, skoro Ci się to nie podoba to nie inwestuj w ten walor i sajonara. Znajdź taki który Ci odpowiada
"Walor"mi się podoba, bo jest jedynym na którym w ostatnim czasie zarobiłem. Mam też inne które mi się podobają, ale stoją w miejscu.>>>>>>>>>>>>>>