Cygan, Ala pierwsze zakupy robiła po 30 do 32zl na Datawalk, średnia jest obecnie 38zl. Wtopy nie ma jeszcze a Datawalk będę sprzedawać po 150zl. Narazie wtopy czyli minus mam tylko na SDS. Inne spółki, o których nie wiesz nawet są na plusie a zarobek na Mentzelu i PURE bardzo duży
Wracamy na właściwe tory? Co tu się wyprawia :))) Czyżby jednak tankowanie by mieć czym zbijać? I jadą spółdzielnie na stratach. Dobre, sprężyna się naciąga
Przeparkowanie akcji. Tylko jaki cel ? Obroty dziś też spore. Ja nie czaję tej spółki bo tu spółdzielnia gra ale na Bioceltix przed wybiciem z 64zl było podobnie. Potem poszła rekomendacja i tym razem co mnie też zdzwililo kurs poszedł za rekomendacja trochę
No ale ktoś odkupił i to jest zagadka. Gdyby nie było tajemniczego kupującego to ta optymalizacja podatkowa skończyła by się na 10zl za akcję . Tu kluczowy jest kupujący a nie sprzedający
Nie wiem ale pewnie wszechwiedzący Cygan wie. Ale raczej tak się 10k akcji nie kupuje. No chyba że nie ma czasu bo coś wisi w powietrzu i ktoś stwierdził że ma 170k zl i właśnie kupi akcje bo mu spieszno. Druga opcja jest taka że teraz inny członek spółdzielni będzie sterował podażą. Tak w spółdzielniach się robi czasem