Tak widziałem - przy ciągłym trendzie spadkowym odbyła się korekta wzrostowa z 7 na 12 zł, już wróciło do głównego trendu…potem może jakaś korekta w górę przy 5 zł będzie
Czemu taki dobro-doradzacz nie chce mi poradzić gdzie iść z kapitałem? Co kupować? Akcje której Spółki są akumulowane? Czy tylko Medinice Cię interesuje? Serio pytam. Podaj ze 3 typy Spółek do kupna na teraz
Ale pocieszę tu wiszących - też dałem się ubrać w medinice…wyglądało kolorowo a prezes tak pięknie opowiada! No nic - na giełdzie nie ma co kupować marzeń…pewnie już z tego bez straty nie wyjdziemy - ale mimo wszystko dalej dusze kciuki za sukces! By polska nauka się rozwijała!
To fajnie jak kupowałeś po 8 zł to by rok 2020 zgadza się.to powiedz jak się nazywał osobnik na forum co pisał wtedy że XTB zarobi 2 kwartale 2020 240 mln a chyba było 70mln podaj szybko kto to był
Ale z czym mnie masz? Człowieku jakbym miał pamiętać wszystkie nicki na forach…Wasze też zapomnę! A wracając do meritum - po ile nastawiacie się na uśrednianie? Od 5 zł w dół? Czy już więcej nie ryzykujecie?
Jak byś kupował w 2020 akcję po 8 zł jak piszesz i tak ochoczo udzielasz się na forum to byś wiedział kto to Leonidas bo wtedy całe forum huczało.masz pecha i tu złapałem cię gdyż od 2020 posiadam akcję XTB
Dnia 2024-08-20 o godz. 17:43 ~Max napisał(a): > Ale z czym mnie masz? Człowieku jakbym miał pamiętać wszystkie nicki na forach…Wasze też zapomnę! A wracając do meritum - po ile nastawiacie się na uśrednianie? Od 5 zł w dół? Czy już więcej nie ryzykujecie?
Maksio to ile masz tych akcji, że cię ten kurs tak uwiera ?
Coś nie dodaje. Maxiu, kilka uwag:
1. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ja się pytałem co polecasz na teraz a nie co masz w portfelu. Nie jestem w stanie sprawdzić kiedy kupowałem, ale jestem w stanie sprawdzić jak typujesz.
2. Co do xtb to znajomi już wyprzedają. Pamiętaj że xtb też nie jest w stanie poprawiać co kwartał wysrubowanych wyników finansowych. Co do stosunku to na Medi jest korzystny stosunek potencjału do ceny rynkowej. Dalej - co do Eurotela to z komórki wygląda mi to na RGRa. Powodzenia. A Nano? Hmm, dobrze że tam nie dystrybuują grubo i wysoko! xD
3. Co do naganiania. Tak, Ty nie naganiasz na kupno, tylko na sprzedaż. I robisz to na forum gdzie są akcjonariusze Medinice. I też możesz przyczynić się do strat finansowych, bo co jak ktoś zrealizuje stratę a kurs urośnie?
4. Wszystko też jest jasne co tu robisz. W sumie obstawałem inaczej, ale okazuje się że nadajesz na spadki bo po prostu kupiłeś kiedyś Medi drogo, moze na poprzedniej górce, kurs nie urósł, pewnie zrealizowałes stratę i jesteś obrażony na Spółkę, stąd Twoja nadaktywnosc tutaj. Do tego dochodzi Killer który kręci kółka i obecnie jest bez akcji. Zostaje tylko dociec co tu robi marek i mamy komplet.