Odezwał się ten co ma wiele do powiedzenia. Napisał „jw” i ma czelność jeszcze dyskutować. Napisz coś mądrego to inni też poczytają a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to proponuje nie udzielać się.
Ja też mam przekonanie co do sztucznej regulacji kursu na tej spółce od lat. Oczywiście nie ma to wpływu na moje decyzje bo wg mnie zysk jest pewny i to w najbliższych miesiącach. Ci co wypisują bzdury pod różnymi nickami z adresu 89.250.202 jak Glutek, to osoby działające na zlecenie. Trzymam akcje i dokupuje póki cena atrakcyjna. Pozdrawiam wytrwałych
Skorzystam z okazji i trochę papieru dokupię. Do trzech tygodni liczę na zwrot z zyskiem. Pozdrawiam prawdziwych akcjonariuszy. Nie bać się sztucznych spadków.
O spółkę jestem spokojny. Dokupuję jak jest atrakcyjna cena, tak jak w ostatnich dniach. Promocja niedługo się skończy. Moim zdaniem najpóźniej we wrześniu prawa strona zostanie znacznie wyczyszczona.
Inwestor Ty masz rację we wrześniu będzie na zielono 19 września 2 rata dywidendy kilka dni później raport za półrocze spodziewam się 20 gr zysku na 1 akcję a może nawet lepiej czekam cierpliwie pozdrawiam serdecznie Aga
Wczoraj zaniżacze ponieśli sromotną porażkę. Dziś próbują się odbudować. Niestety to manipulowanie jest zdane na niepowodzenie. Faktów nie da się ukryć.