Dnia 2024-07-26 o godz. 17:46 ~siateczka napisał(a): > być prorokiem. Tu wszystko oczywiste. Najgorszy badziew nigdy nie zawiedzie. > Przewidywalne barachło jak nic innego na gpw.
i znowu dziecinna "prowokacja" a potem udawane "oburzenie" że "usuwają", dorośnij
Dnia 2024-08-02 o godz. 09:27 ~siateczka napisał(a): > Ugruntowany od lat scenariusz, znowu się realizuje. Na koniec dnia czerwień.
zrozum, to nie jest forum do omawiania twoich osobistych problemów, tylko forum spółki giełdowej, aż tak uzależniłeś się od tych twoich dziecinnych "prowokacji"? po co ci to?
Myślę, ze smutna prawda dziś też się potwierdzi. Rozpoczęcie było na czerwono, koniec tygodnia też będzie.. Wszystkie dni były na czerwono. Wyjątkowe barachło.
Dnia 2024-08-02 o godz. 16:15 ~siateczka napisał(a): > Myślę, ze smutna prawda dziś też się potwierdzi. Rozpoczęcie było na czerwono, koniec tygodnia też będzie.. Wszystkie dni były na czerwono. Wyjątkowe barachło.
i znowu masz nadzieję, że twoje osobiste przeżycia kogoś zainteresują w kontekście spółki giełdowej? to "smutna prawda", że nie radzisz sobie ze swoimi dziecinnymi "prowokacjami" tutaj, po co zawalasz to forum spamem?
Jakbyś miał chociaż trochę przyzwoitości, to byś powiedział. Masz rację wszystko , co przewidujesz się sprawdza. Ale ty nie wiesz co to przyzwoitość. Przed chwilą ogladałem podsumowanie sesji na Biznes 24. Opinia jednoznacza. Nadchodzą trudne czasy dla akcji. Intel minus 28%, Lipiec najgorszy od dwóch dekad. Sierpień też zapowiada się fatalnie. Po prostu w Ameryce kwas. Sugerowali , ze lepsze obligacje kupowane w okienku niż nawet najbardziej defensywne spółki, bo też będą tracić. Mała nadzieja w OZE.
Dnia 2024-08-02 o godz. 17:35 ~siateczka napisał(a): > Jakbyś miał chociaż trochę przyzwoitości, to byś powiedział. Masz rację wszystko , co przewidujesz się sprawdza. Ale ty nie wiesz co to przyzwoitość. Przed chwilą ogladałem podsumowanie sesji na Biznes 24. Opinia jednoznacza. Nadchodzą trudne czasy dla akcji. > Intel minus 28%, Lipiec najgorszy od dwóch dekad. Sierpień też zapowiada się fatalnie. Po prostu w Ameryce kwas. Sugerowali , ze lepsze obligacje kupowane w okienku niż nawet najbardziej defensywne spółki, bo też będą tracić. Mała nadzieja w OZE.
do tego masz jakąś obsesję, żeby "mieć rację" za wszelką cenę, naprawdę musisz zawalać to forum spamem? aż tak brakuje ci przyzwoitości?