Wszyscy spodziewali się 30% wzrostów a jest lipne +9%. Atmosfera jak na pogrzebie. Ale spokojnie - przyjdą też sesję ze wzrostami na poziomie +30%. Niedługo!
Jak zwykle - dbam tylko o to żeby Gruby nie wyleszczył drobnych na wyjściu z dołka. Miałem wpaść na chwile ale widzę dalej zwątpienie to siedzę. Poczekam może do wyłamania linii trendu spadkowego. Ciekawostka bo na liniowym już wyłamało i przetestowało w tamtym tygodniu. Czekam na loga, retest i znikam!
Po pierwsze nieznikaj rób analizy at swoje przemyślenia wklejaj tutaj .Nie wiem ale od czasu pojawienia się góru umilkły trochę te szumowiny spadziowe.coś czuję że gruby ma dostęp do Fema i wie jakie będzie rostrzygnięcie
To nie chodzi o FEMA. Znaczy pośrednio - Gruby po prostu zakumulował bardzo mocno akcje i jak pisałem - przy spadku na 7zł już nic nawet nie leciało za zrzutami. Gruby musiał wiedzieć że nie będzie emisji, bo na to wygląda patrząc na arkusz. Natomiast do wyników FEMA (ok 5tygodni) to Gruby wciągnie resztę dostępnych tanio akcji i podciągnie kurs a przy ogłoszeniu wyników FEMA zrobi po prostu "mały postój". I to będzie dopiero koniec pierwszego ruchu wzrostowego. Tak stawiam! Zasięgi docelowe są przepotężne!
Inaczej mówiąc - Wy czekacie z zakupem akcji na wyniki FEMA, a Gruby gra pod FEMA, i niezależnie od wyników przy FEMA nastąpi albo sprzedaż faktów (otrzymane dofinansowanie) albo drobne rozczarowanie (brak dofinansowania) i pójdzie korekta. a potem dalszy ruch w górę pod... pod coś innego! :D