nie nie kupujcie ,po co macie narzekać,,,,,,,,,, zobaczcie tylko co w przeciągu 6-8 miesięcy zobaczymy tutaj , przyjdzie moment że tutaj będzie identycznie -wzrosty ,tylko taki drobiazg pure to czysta spekulacja /fajnie mi z tym/ FOREK to przyszłości i mój fundusz emerytalny ,wstrzymajcie się z komentarzami do np,, 11 DO MOICH ULUBIEŃCÓW ,,,,,,,,,,,,,,,,, spoko
podaj TY na dwie godziny przed notowaniami spółkę ,która dała zarobić tyle w tak krótkim czasie ,nie wspominam o wcześniejszym wskazaniu przy 6 zł ,,,,,,,,,pure to spekulacja w czystej formie ,,,,,
Chłopcze pokazuję ci, że kłamiesz, a ty standardowo starasz się odwrócić kot ogonem. Najpierw piszesz, że akcji nie masz, ale jak urosło to cudownie masz i oczywiście zaksięgowałeś już zysk, bo zaczęło spadać xD
żal ,,,, udajesz ,czy naprawdę inteligentny inaczej ? jak zwiększasz portfel ,to potrzebujesz konkurencji ? zresztą w czym problem ,dzisiaj podałem na 2 godziny przed notowaniami ,,,,i też żle zrobiłem ? proste TY ZRÓB PODOBNIE
przestań wiecznie kłamać chłopie.Pure dałes na tacy, potem jak zjechało to akcji nie miałes bo upłynniłes a teraz nagle zaksięgowałes zysk jak znowu urosło. i te twoje tematy na forum FOR nie dotyczace FOR. próbujesz się uwiarygodnić? podnieść swoje morale? Nie sądzę zeby ktoś jeszcze traktował powaznie co piszesz. Widać jak ktoś wczesniej pisał ze domagasz sie atencji
proste ,zrób tak samo jak potrafisz ,podaj na kilka godzin przed notowaniami spółę która da zarobić kilkadziesiąt procent ,tylko podaj spółkę którą TY interesujesz sie i potrafisz to udowodnić ,,,,, ZRÓB TO
Ha manipulancie: 1) 2 dni temu o godzinie 14 piszesz, że pure nie masz. Teraz nagle zarobiony, 2) Przed sesją piszesz o pure, gdzie wczoraj przed 22 wyszedł cenotwórczy komunikat od spółki i wiadomo było, że będzie luka w górę i ubieranie. Ile zarobili Ci, którzy weszli w twoją cudowną poradę na otwarciu? Już są 20% do tyłu? Mogłeś jeszcze CMR podać, bo tam było wezwanie xD
Przecież to jest banalnie proste. Czekasz na komunikat PRZED sesją, jeśli jest cenotwórczy na plus mówisz zobaczcie co się będzie działo. Giełda jest rozgrzana, więc otwiera się luką i mówisz, że właśnie zarobiłeś 30% xD Proste. Wszystko macie podane na tacy xD
pamietasz 6 zł ogonkiem ? też podałem ,teraz też przed sesją i w czym problem ? czy ja piszę że masz kupować ? pisałem NIE kupować ,ja sam podejmuje decyzje ,czy trafne ? ale co stoi na przeszkodzie zróbcie SAMI taki myk ,krytykować każdy nieudacznik potrafi ,,,,,,,,,,, zdrówka życzę
I tobie to wszystko się spina? xD Przecież tu manipulacja goni manipulację. Rozumiem, że pure kupiłeś na obrocie pozagiełdowym przed sesją, żeby akcje sprzedać zaraz na początku sesji xD To jest niesamowite jaki ty zakłamany jesteś
pozostaje przy swoim ,jak dla waszej wesołej gromadki ,to i tak bez znaczenia ,,,,,,,,tylko ZRÓBCIE SAMI TAKI MYK ,nie teoretycznie ,tylko faktycznie ,udowodnij że jesteś na danej spółce X czasu i podaj kiedy wzrosty ,takie to proste,,,,,,,, ZRÓBCIE TO i UDOWODNIJCIE że potraficie ,,,,,,,, prześledzi moje wpisy /spoko/ na pure i może coś zrozumiesz ,