Nie ma sensu czekać, ta spółka jeszcze długo nie odnotuje wysokich wzrostów. Ja wyszedłem i zainwestowałem w GPPI na NewConnect. Spółka z kapitalizacja 4,5 mln wygrała przetarg na zakup wierzytelności o wartości!!! 32,5 mln!!!! Taki sukces na pewno spowoduje przekroczenie prognozy emisyjnejna 2009 (zysk 1,5 mln netto- co daje !!!c/z 3!!!) To będą duże wzrosty bo akcji jest mało i nie każdy się załapie. Dużą podstawą do wzrostów jest tez to że c/wk to jedyne 0,68!!! Spółka już ruszyła!!! obserwujcie!!!Szykuje sie drugi Dragowski!!
i co panowie tko na monari przesZLo 100% a w poniedzialek moze po 5 zyli sie otworzy a wasza izolacja ciagle kisnie,dobra juz sie z was nie napieprzam ale panowie ruszyc czasami glowkami to i zarobek konkretny a smieciuch z patrem w akcjonariacie to smiech na sali ten gosciu nie zrobi oszalamiajacej kariery na gpw bo wali w ciula bardziej niz kmiotki z bbi,tak na otarcie lez propnuje wam groclin 30% do wyjecia a o iozlacji raczej zapomnijcie bo konsolidacja moze trwac bardzo dlugo,owszem miala okazje sie wybic z trojkata ale to spiepszyla teraz to tylko obsuwka
człowieku jaki split? patroszyciel wydymał większość na spółkach których jest udziałowcem,ats fon a teraz niszczy izolacje.
Ile to juz miesięcy upłynęło od nwza gdzie zdecydowali o splicie i skupie własnych akcji do dzisiaj ani wzmianki choćby o zakupie niewielkiego pakietu,ten akcjonariat ma w d.... drobnych akcjonariuszy weźmy taką pwm 2 tygodnie po walnym komunikacik o nabyciu akcji to jest liczenie sie z drobnymi graczami czyny nie slowa a patron tylko pla pla pla.
Mialem te akcje ale wszystkie w zeszłym tygodniu ciężko nie lekko sprzedałem ze strata