Napisz do Rossmanna, bo marnujesz się na forum. To oni płacą za to reklamę, bo to jest reklama ich sieci, przy okazji pokazują, jakie kosmetyki są dostępne w ich sieci i załapały się między innymi kosmetyki OB. Może jak ładnie poprosisz to zareklamują inne.
Chudy wypowiadaj się w tematach, na których się znasz. Marka płaci za ekspozycje: pozycjonowanie na materiałach reklamowych drogerii jak gazetki, posty czy spoty reklamowe jest dodatkowo płatne. Owszem sumarycznie taka reklama tv jest tańsza niż reklama własna ale wciąż mówimy o całkiem pokaźnych kosztach.
Niech skupią się na inwestowaniu w Niemcy bo na ten moment wychodzi na to, że profil prowadzi im kompletny amator - Pan Marco.
Szkoda, że ty nie zamieściłeś wpisu i tej reklamie, ale, jak widać, takiej wiedzy nie miałeś, ale już widzę o tym, ile i czy ewentualnie zapłacili masz. Marnujesz się na forum powinieneś wróżyć z fusów. Jak to jest, że wy zawsze wszystko wiecie, tyle że chwalicie się tył po fakcie.
Szkoda, że ty nie zamieściłeś wpisu i tej reklamie, ale, jak widać, takiej wiedzy nie miałeś, ale już widzę o tym, ile i czy ewentualnie zapłacili masz. Jak to jest, że wy zawsze wszystko wiecie, tyle że chwalicie się tym po fakcie.
To akurat ciekawe. Jak to jest, że informacji o takiej reklamie nie miałeś, ale już o jej ewentualnych kosztach masz. Powinieneś podziękować za zamieszczenia takiej informacji, a nie udawać, że masz pojęcia o ewentualnych kosztach.
Nie no wyszukana informacja, pewnie całymi dniami siedzisz i nagrywasz kanały nie? Ale nie czuj się urażony, nie trzeba znać się na wszystkim a na bank masz jakiegoś swojego „konika” :)
Czy ja te koszty podałem? Poinformowałem jak wygląda współpraca marki kosmetycznej z drogerią bo ewidentnie nie masz o tym pojęcia. Chciałem również podzielić się informacją ale jak zwykle, jeśli nie zgadzasz się z wypowiedzią jesteś atakowany
Jesteś atakowany? Ja uważam, że jak ktoś na forum zamieszcza wpisy, których tak naprawdę nie można zweryfikować jak w tym wypadku to pisze nieprawdę. Ja nie mam wglądu w ich umowy z Rossmann i nie wiem, jak było akurat w tym konkretnym przypadku, ale jak ty masz to podaj proszę link do tej informacji. Jak trolliki zamieszczają nieprawdziwe informacje na forum, to jakoś nie widzę twojej aktywność. Dziwne, że człowiek z twoją wiedzą, choć jesteś jedynym, którym tak uważa nie poczuwa się do sprostowania ich wpisów. Chciałeś podzielić się informacją, a to ty atakujesz kogoś, nie podając żadnej absolutnie informacji na potwierdzenia swojego wpisu. Umów nie znamy, warunków, na jakich podstawie zamieszczona jest reklama nie znamy, to po co twoje niby wyjaśniania. I nie wysilaj się na jakieś dowcipy ktoś co ogląda lub nagrywa, bo cię to wyraźnie przerasta.
To, że nie widziałeś moich wpisów nie oznacza, że ich nie było. Jeśli pojawia się nowa wyssana z palca „informacja” to rzecz jasna staram się ją prostować jednak ostatnimi czasy wszystko co mogło być traktowane jak trolling było prawdą, niestety…
Co do umów/dokumentów, przedstawiłem Ci rynkowe zasady tego typu współpracy. OB nie jest wyjątkiem i również ich je dotyczą.
Wiesz z definicji na czym polega wypożyczalnia aut? Oczywiście umowa może być na kilka dni jak i kilka msc ale opłatę osoba wynajmująca musi uiścić :) tak samo jest tutaj, za pozycjonowanie Twojego produktu w swojej reklamie i w swoim czasie antenowym drogeria pobiera opłaty i kropka
Nie rozumiemy się i wcale mnie to nie dziwi, bo jak sam napisałeś przedstawisz ogólne zasady, ale nie koniecznie muszą dotyczyć tej sytuacji. Każda spółka ma inaczej skonstruowane umowy i niekoniecznie zawsze reklama danego produkt widocznego np. w reklamie Rossmann jest wynikiem opłaty poniesionej przez spółkę, bo mogę się składać na to zupełnie inne czynniki, ale to powinieneś wiedzieć, skoro się znasz. Wiele tu było wpisów kłamliwych, a skoro tego nie zauważyłeś, to widać, jaki jest twój cel. Jak to pisał inżynier tak to zostawmy. Baw się dobrze.
Ja jako akcjonariusz umiem przyznawać, że spółka popełnia też czasem błędy i nie mam problemu z przyjmowanie negatywnych sytuacji i ich nie deprecjonuje. Ty jak widać dostosowujesz swoje „zasady” dotyczące przedstawiania dowodów tak aby pasowały pod tezę. Jakoś bez poparcia swoich słów dokumentem byłeś w stanie napisać tu cyt.: „ Napisz do Rossmanna, bo marnujesz się na forum. To oni płacą za to reklamę, bo to jest reklama ich sieci, przy okazji pokazują, jakie kosmetyki są dostępne w ich sieci i załapały się między innymi kosmetyki OB.”
Mówisz, że zarosło, to bardzo źle, że nie dabasz tylko siedzisz przy kompie. Jak będziesz tak zaniedbywał to ktoś za ciebie obrobi to poletko, a może już obrabia.