Na walnym były 2 uchwały dotyczące dywidendy, jedna z datami w czerwcu, druga z datami w sierpniu, przegłosowana została ta z datami w czerwcu. Na bankierze zostały daty z sierpnia.
Weźcie może nie piszcie takich bzdur. Przegłosowana została data sierpniowa. Na innych serwisach, chociażby na biznes radar też jest info o wypłacie dywidendy na koniec sierpnia. Nawet na stronie spółki w raporcie też jest info o końcu sierpnia. Zapoznajcie się najpierw a potem wypowiadajcie. Jeśli ktoś pisze że dostał już dywidendę z ult to albo kłamie albo doszło faktycznie do pomyłki w systemie biura maklerskiego.
O proszę, w końcu to zrozumiałeś że na demo nie wypłacają. Cały czas ci to przecież mówiłem a ty nie słuchałeś i tylko się wymądrzałeś na forum. Przez kilka tygodni pisałeś tutaj o dywidendzie z demo i miło mi że w końcu zastosowałeś się do mojej rady i to sprawdziłeś. Mówiłem ci że na demo nie wypłacają a ty jakby klapki na oczach miałeś i stopery w uszach. No to teraz przynajmniej nie będziesz taki nerwowy jak już wiesz że nic nie dostaniesz :) Ale fajnie że cały czas warujesz na forum i sprawdzasz czy coś nowego nie napisałem, bardzo mi to schlebia że mam tak oddanego i zaangażowanego fana :) No i jesteś bardzo zabawny, poprawiasz mi zawsze humor :) Ale nie martw się misiu o mnie, ja tam wiem co dostanę, ile i kiedy, potrafię czytać komunikaty i raporty spółek, co odróżnia mnie od 75% tutejszych, potrafię również je czytać ze zrozumieniem, co mnie odróżnia od 95% tutejszych. Waruj dalej śmieszny piesku hau hau :)
Ty udajesz czy tak na serio? Na 100 twoich postów pod 100 różnymi nickami to jest trolling w czystej postaci. Pozytywnego nigdy nie napisałeś nic więc daruj sobie. O tym, że pisales ze dostaniesz 38 tys dywidendy też już zapomniałeś. Bujaj dalej w obłokach i kup w końcu te swoje 100 akcji to jeszcze zdążysz coś dostać dywidendy lol.
No nie ma się co spinać . Ja osobiście pierwszy mam taką sytuację jak teraz na ULT. RB ESPI 19/2024 : 4) dzień dywidendy ustala się na dzień 20 sierpnia 2024 roku; 5) termin wypłaty dywidendy ustala się na dzień 30 sierpnia 2024 roku. a na koncie XTB 28.06.24 wpływ ULG.PL PLN 0.5000/ SHR i podatek ULG.PL PLN WHT 19%, a jak to się stało to jeszcze nie wiem, pewnie zadzwonię na info. Jeżeli puścili pomyłkowo, przecież dnia dywidendy nie było, to trzeba oddać i zaczekać.