• Dywidenda Autor: ~Inwestor [212.2.99.*]
    Dostałem dziś dywidendę, a na Walnym przegłosowali dzień wypłaty 30 sierpnia 2024. Ktoś coś wie?
  • Re: Dywidenda Autor: ~Luka [81.219.121.*]
    Tak miała być dziś
  • Re: Dywidenda Autor: ~Zonk [5.184.239.*]
    Z tego co czytam w raportach to dopiero w sierpniu.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Ronlado [89.66.223.*]
    cóż, raczej spokojne spadki

• Re: Dywidenda Autor: ~Obis [46.112.110.*]
    Do czasu wypłaty dywidendy spokojnie jeszcze z trzy złote spadnie.
    Proponowany dzień nabycia praw do dywidendy to 17 czerwca, a termin jej wypłaty 28 czerwca 2024 r.
    Tak miało być ale przełożyli na koniec sierpnia, poczytaj dokładnie.
    Ale co mam czytać jak widzę dywidendę na koncie
    Może z innej spółki Ci wpłynęła?
  • Re: Dywidenda Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    jednak doczytaj-;) chyba ze jesteś wybrańcem i tylko ty wcześniej otrzymujesz-;)
  • Re: Dywidenda Autor: ~KukuNaMuniu [5.173.233.*]
    Kto ma akcje w xtb dostal dywidende. Błąd xtb czy nie, kasa wpłynęła na konta
  • Re: Dywidenda Autor: ~KK [188.147.13.*]
    Na walnym były 2 uchwały dotyczące dywidendy, jedna z datami w czerwcu, druga z datami w sierpniu, przegłosowana została ta z datami w czerwcu. Na bankierze zostały daty z sierpnia.
    Weźcie może nie piszcie takich bzdur. Przegłosowana została data sierpniowa. Na innych serwisach, chociażby na biznes radar też jest info o wypłacie dywidendy na koniec sierpnia. Nawet na stronie spółki w raporcie też jest info o końcu sierpnia. Zapoznajcie się najpierw a potem wypowiadajcie. Jeśli ktoś pisze że dostał już dywidendę z ult to albo kłamie albo doszło faktycznie do pomyłki w systemie biura maklerskiego.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Inwestor [212.2.99.*]
    W XTB dostałem dywidendę, dlatego założyłem wątek
  • Re: Dywidenda Autor: ~Arange [5.184.198.*]
    Jeśli faktycznie xtb się pomyliło to ciekawe czy w sierpniu dostaniecie drugi raz :)
  • Re: Dywidenda Autor: ~Luka [31.0.36.*]
    W ing też jest dywidenda na koncie
  • Re: Dywidenda Autor: ~Bfulut [88.156.213.*]
    Napiszcie do spółki że kłamią w komunikacie espi że nabycie praw 20 sierpnia a wypłata 30 sierpnia ;)

https://ultimate-games.com/wp-content/uploads/2024/06/ULG_ESPI_RB_19-2024_Wyplata_dywidendy-2024_11062024.pdf

Widzę, że upalny weekend dał wam się we znaki :)
  • Re: Dywidenda Autor: ~KukuNaMuniu [5.173.225.*]
    Nam to powiewa. Ty nie dostałeś teraz i nie dostaniesz nic w sierpniu. Na demo nie wypłacają.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Bfulut [88.156.213.*]
    O proszę, w końcu to zrozumiałeś że na demo nie wypłacają. Cały czas ci to przecież mówiłem a ty nie słuchałeś i tylko się wymądrzałeś na forum. Przez kilka tygodni pisałeś tutaj o dywidendzie z demo i miło mi że w końcu zastosowałeś się do mojej rady i to sprawdziłeś. Mówiłem ci że na demo nie wypłacają a ty jakby klapki na oczach miałeś i stopery w uszach. No to teraz przynajmniej nie będziesz taki nerwowy jak już wiesz że nic nie dostaniesz :)
    Ale fajnie że cały czas warujesz na forum i sprawdzasz czy coś nowego nie napisałem, bardzo mi to schlebia że mam tak oddanego i zaangażowanego fana :)
    No i jesteś bardzo zabawny, poprawiasz mi zawsze humor :)
    Ale nie martw się misiu o mnie, ja tam wiem co dostanę, ile i kiedy, potrafię czytać komunikaty i raporty spółek, co odróżnia mnie od 75% tutejszych, potrafię również je czytać ze zrozumieniem, co mnie odróżnia od 95% tutejszych.
    Waruj dalej śmieszny piesku hau hau :)
  • Re: Dywidenda Autor: ~KukuNaMuniu [5.173.225.*]
    Ty udajesz czy tak na serio? Na 100 twoich postów pod 100 różnymi nickami to jest trolling w czystej postaci. Pozytywnego nigdy nie napisałeś nic więc daruj sobie. O tym, że pisales ze dostaniesz 38 tys dywidendy też już zapomniałeś. Bujaj dalej w obłokach i kup w końcu te swoje 100 akcji to jeszcze zdążysz coś dostać dywidendy lol.
  • Re: Dywidenda Autor: ~solorz [89.64.40.*]
    Nie mam dywidendy na koncie, ani nie ma na kursie zmiany. Takze to fejk, a dywidenda bedzie w sierpniu.
  • Re: Dywidenda Autor: ~adalbert [194.150.96.*]
    No nie ma się co spinać . Ja osobiście pierwszy mam taką sytuację jak teraz na ULT.
    RB ESPI 19/2024 :
    4) dzień dywidendy ustala się na dzień 20 sierpnia 2024 roku;
    5) termin wypłaty dywidendy ustala się na dzień 30 sierpnia 2024 roku.
    a na koncie XTB 28.06.24 wpływ ULG.PL PLN 0.5000/ SHR i podatek ULG.PL PLN WHT 19%, a jak to się stało to jeszcze nie wiem, pewnie zadzwonię na info. Jeżeli puścili pomyłkowo, przecież dnia dywidendy nie było, to trzeba oddać i zaczekać.

• Re: Dywidenda Autor: ~Lawin [91.192.199.*]
    Ja dywidendę już w Mielnie na gofery przej***łem.
  • Re: Dywidenda Autor: ~RE [80.51.138.*]
    Hej! Ja mam rachunek w pekao sa i dywidendy nie mam:(
    Pytam dlaczego choć miała
    być wypłacona 28.06....
  • Re: Dywidenda Autor: ~Ulg [5.173.233.*]
    Dzień dywidendy ustalono na 20 sierpnia, a jej wypłatę na 30 sierpnia 2024 roku.
  • Re: Dywidenda Autor: ~OLO [37.109.33.*]
    Ja już dostałem w xtb. Nie wiem o co chodzi ale jak daja to się bierze :)
[x]
ULTGAMES -0,78% 12,65 2025-11-28 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.