Nagony nie mają podstaw twierdzić że For zarobi chociaż 1% od sprzedaży. Spółka nie opublikowała szacunkowych zysków. Od strony finansowej to jest Enigma. Kupowanie kota w worku
dobrze misiu ,idąc TWOIM tokiem myślenia ?umowa standardowa czyli przejrzyj to co już było np. PD FM THE HOUS ,poszukaj ile firma kasy na tych tytułach zarobiła i zarabia i zrób symulację ,biorąc za odnośnik ilości sprzedanych kopi wcześniejszych wydań DONKEY KONGA i wcześniejszych tytułów ,dodatkowo cene ,czyli 60$ do poprzednich ,zrób taką symulacje i pochwal się wyliczeniami ,wówczas potraktuje TWOJE wątpliwości ? poważnie
A dlaczego spółka nie podała szacunkowo zysku? Dlaczego mamy się domyślać? Jaki to typ umowy nie wiemy. A spółka dokładnie ma wszystkie dane. Nie mówię tu o upublicznianiu tajnych informacji tylko szacunkach które przecież mają bo planują pracę na rok do przodu. Zarządzają tymi projektami i to wszystko mają i mogą np napisać że szacunkowy zysk będzie w przedziale 1-2 miliony. Właściwie to po co dali to espi skoro jest cenotwórcze a jednocześnie nie ma w nim konkretów? Uważam że to jest nieuczciwe dawać w ten sposób tylko wybrane informacje bez konkretów. Więc w jaki sposób można oszacować ich wartość skoro nie ma konkretów? Posługując się domysłami? Rynek już przeszacował wartość tej umowy zbyt optymistycznie i to jest moje zdanie ale oczywiście nie znam konkretów a szacuje to po historii ich poprzednich umów z Nintendo. Błądzimy w ciemnościach. Tutaj nie ma co kupować bo się kupuje kota w worku
Dokladnie! Kupować dopiero po 6-10 zł przy premierze, albo najlepiej PO premierze, lub nawet PO kwartale PO podaniu wyników finansowych z danego kwartalu gdzie miala miejsce premiera! bo przecież lepiej kupic 100-200 % drozej, niż teraz kota w worku !! Strzezonego Pan Bog strzeze!
Pomimo upału na zewnątrz, konsekwentnie ubieram kolejne warstwy, jak tylko mam jakieś wolne środki. Zdecydowanie nie czuje tez, że przegrałem zycie, a co więcej mam wrażenie, że właśnie je wygrywam. Dziękuję, że martwisz się o nasze inwestycje, ale naprawdę nie trzeba. Najwyrazniej lubimy tracić pieniądze i jako ynwestorzy jak nas nazywasz, mamy prawo robic to tak, jak mamy ochotę. Zaakceptuj to i nas nie obrazaj. Pozdrawiam wszystkich Ynwestorów.