• HurruH Autor: ~HommoH [213.134.161.*]
    Dokupiłem.
    Dziękuję.
    Север!
  • Re: HurruH Autor: ~dede [91.239.197.*]
    Graty.... dzisiaj nie obserwowałem notowań bo bym zrobił tak samo.... jutro pewnie gruby plus....szkoda że nie kupiłem po 2,00
  • Re: HurruH Autor: ~TPE [211.75.109.*]
    gratulacje, nie kazdy ma odwage chwalic sie swoim hakiem
  • Re: HurruH Autor: ~Stan [46.112.82.*]
    Moj hak ...1,6. ...i wiesz chłopcze ???
    Czekam na 10.
  • Re: HurruH Autor: ~Infinix [89.171.114.*]
    Dnia 2024-06-25 o godz. 14:05 ~TPE napisał(a):> gratulacje, nie kazdy ma odwage chwalic sie swoim hakiem

...wiesz co? Chciałbym wrócić na ten "hak" ale jakoś trudno zdążyć
  • Re: HurruH Autor: ~Infinix [89.171.114.*]
    Wyrazy uznania ja spękałem. Sprzedałem z (dużo) mniejszym zyskiem niż myślałem i po niższej cenie niż jest teraz. Słaby jestem a ty twardziel...
  • Re: HurruH Autor: ~Stan [77.171.11.*]
    Dlaczego został usunięty post...
    Powtórzę...Na giełdzie inwestuje się gotówke która nie jest nam potrzebna,...de facto przeznaczamy na biznes.....nie siedzimy w pampersie...cierpliwie czekamy, inwestujemy a nie gramy w spółki z wysokim ratio,
    To tyle mały chłopcze.
  • Re: HurruH Autor: ~HommoH [213.134.161.*]
    infinix dziękuję za miłe słowa.
    Rozumiem ze obecny kurs jest wyżej od Twojej ceny sprzedazy, Nie mogę ci doradzić co zrobić.
  • Re: HurruH Autor: ~F4 [37.47.113.*]
    Ja też kupiłem wczoraj , chwilę przed zamknięciem. Mało ale ze trochę mam juz to ziarnko do ziarnka.. trochę u tych co spękałi się kłania wiedzą o spółce, i sytuacji w Ukrainie w takich sytuacjach..wtedy łatwiej o decyzję . lepiej się dołączyć do wspólnego analizowania sytuacji, i z rozsądkiem analizować spółkę. Bez emocji w żadna stronę..
[x]
KSGAGRO 1,45% 3,50 2025-11-10 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.