• Bravo Renault Autor: ~krupier [109.60.26.*]
    Jest 21
  • Re: Bravo Renault Autor: ~Reno [31.0.91.*]
    już było kilka sesji temu. :)

Smutne to ale prawdziwe.

Pozdrawiam wszystkich.
    Wasz Reno
  • Re: Bravo Renault Autor: ~Mistrz [94.40.87.*]
    Tak samo jest do góry paroma zleceniami na K i zaraz było 30 zł taka prawda mała ilość akcji w arkuszu i tyle jak Reno się puszcza za drobne jego sprawą ja zapakuje sobie
  • Re: Bravo Renault Autor: ~Reno [178.216.137.*]
    Fajny chłopak jesteś, musisz wiedzieć że trendy spadkowe mogą trwać latami i to w mojej ocenie jest najlepsze co Was tu może spotkać bo docelowo może być jeszcze gorzej.

Teraz 1 7.
    Docelowo te akcje mam dla dzieci i wnuków i czym dobrze już wiesz więc jestem spokojny o akcje i firmę im dłużej będę trzymał tym technologia się mocniej rozwinie a wraz z nią Vee
  • Re: Bravo Renault Autor: ~Reno [178.216.137.*]
    Dla dzieci, wnuków?

Nie wiem co Ci powiedzieć lub jak Ci pomóc.nawet Panu Reno brak jest słów, musisz porozmawiać z egzorcysta, nie wiem za jakieś grzechy tu trafiłeś.
    Ja nie żyje z giełdy dziecinko to jest fundusz emerytalny a inwestycje to moje hobby
    Za to ty musisz na chleb zarobić Jak tam już się nie wypowiadasz na JSW hahaha
    Re: Bravo Renault~Reno odpowiada ~Mistrz2024-06-21 11:23IP 178.216.137.*
    Dla dzieci, wnuków?

Nie wiem co Ci powiedzieć lub jak Ci pomóc.nawet Panu Reno brak jest słów, musisz porozmawiać z egzorcysta, nie wiem za jakieś grzechy tu trafiłeś.
    Zesłany zostałem przez niebiosa by cię pokory nauczyć!
  • Re: Bravo Renault Autor: ~GONZO [84.190.2.*]
    Poznajcie zaraz moją mocccc
  • Re: Bravo Renault Autor: ~teoretyk [109.60.26.*]
    Dnia 2024-06-21 o godz. 11:17 ~Mistrz napisał(a):
    > Docelowo te akcje mam dla dzieci i wnuków i czym dobrze już wiesz więc jestem spokojny o akcje i firmę im dłużej będę trzymał tym technologia się mocniej rozwinie a wraz z nią Vee

Czyżbyś nie wiedział, że inwestycje dzielą się na zyskowne i długoterminowe?
  • Re: Bravo Renault Autor: ~Szczupak [188.88.128.*]
    JanuaryC kupuje PURE !
[x]
VEE -0,78% 12,75 2026-05-22 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.