• sternik ciagnij papier! Autor: ~pg [79.190.247.*]
    jak pisałem dziś ważna sesja jak zdechniemy i nie polecimy dziś lub jutro w sposób przekonywujący w góre mamy szansę na wytworzenie głowy jako część rgr , ale myślę emryk i nadający z tego samego kabla motłoch z alfabetu stanie na wysokości zadania i mnie nie zawiedzie
  • Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~Emrek [188.147.0.*]
    Ważna ale chyba tylko dla Ciebie. Twoje farmazony sprawdzały się okrągłą liczbę razy (dokładnie 0). Zmień pampersa bo się niesie zapaszek.
  • Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~pg [79.190.247.*]
    ee emrek fajnie żę się meldujesz posłusznie , mój post widzę działa na ciebie jak dozór policyjny , nie wiem w czym ty widzisz problem chwilowo jedziemy na tym samym wózku wieć naganiaj tak jak do tej pory to robiłeś non stop i bez sensu więc o co kaman?
    Ja do niczego nie naganiam, reaguję jak widzę, że piszesz głupoty. Poza tym moje czy cudze pisanie tutaj ma marginalny wpływ na cokolwiek więc nie rozumiem po co się tak produkujesz.
  • Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~Hj [188.33.242.*]
    Czyli mamy to rgr?
    Mamy rozstrzygnięcie?

Sternik 2 miliony wydał czy na darmo
  • Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Dajcie spokój.
    Po co robicie syf z tego forum?
    Papier stał się zauważalny dla rynku i jest popyt, do ilu dojedzie obserwując zobaczymy.
    Perspektywy każdy wie że są ogromne jak i mld z KPO więc zalecana cierpliwość na najbliższe dwa, trzy lata.
  • Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~pg [83.11.87.*]
    Dnia 2024-06-20 o godz. 19:51 ~Hj napisał(a):
    > Czyli mamy to rgr?
    > > Mamy rozstrzygnięcie?
    > >
    > > Sternik 2 miliony wydał czy na darmo

prowakacja marna ale OK pogadmy

to się okaże sam mam dylemat no bo wybicie było ale do,tego muszą być wwiarygodne obroty,na poszczególnych ramionach i głowie i jakaś fornacja odwrocenia, ponadto jak wszczyscy widzą rgr to jest tak czytelne że mało kiedy wychodzi co nie znaczy że nie wychodzi , z kolei ile mozna rosnąc tak każdego dnia , mysle ze okolice 40 dyszek może dolecieć tylko w poniedziłek jest nowy tydzień i nowa zabawa i anale mówa że czas na zawłę pod wybory we francji

. co do sternika z 2 meloenami który tu żadnym sternikiem nie jest sternik to ten co dba o kurs otwarcia a bardziej zamknięcia i zbiera pakiety które moga robić zwałę rozumiem że strenik z RN nie miał kasy i nie kupił za 6 zł , no ale 21-22 było raptem chwile temu a kupił po 31, i co mądry jest czy głupi zapewne może wie albo wierzy że sprzeda za 60 ale kurs nie zalezy od niego i jak straci wrygodnośc to zostanie z papierem toaletowym . Po wtóre nie wykluczone że bedzie niżej i niejeden insajder tego doświadczył a jak wie że będzie nowy kontrakt to powinien siedzieć i sam bym go posadził z opaską na oczach

cd
    edukacja za darmo dla pana emryka i leszczy znanaych jako alfabeciarze

realna , aktulna przykładowa rgr na AU , linia szyi na zielono, nie złamana, ale przetestowana

https://stooq.pl/mol/?id=2969

• Re: sternik ciagnij papier! Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    Kącik edukacji to ty zrobiłeś jak pisałeś, że spadnie do 22 gdy było 32, sprzedawałeś papier i miało Cię tu nie być hihi. Oczywiście sprzedawałeś wirtualne akcje tak samo jak i teraz takowe posiadasz.
    zabawny jesteś nie pamietam żebym pokazywał ci swój rachunek maklerski., mało mnie interesuje twoje przekonanie o tym co mam dla mnie istotne jedynie to abym drożej sprzedał niż kupiłem , sprawdziło sie jedno drugie nie, z 25 spadlo na 21 choć liczyłem na 19-20 , ponieżej 30 nie spadło wieć wrćóciłem na rynek cały czas czekam emrek na 9 zł różnicy miedzy tym co kupiłem a tym co sprzedam jak rynek da i twoją rolą jest to żeby tam kurs zawędrował do tego jesteś mi potrzbny jako dyzurny mega optymista Co do text tam bedzie ładny odpał jak ożenię to cudo kupię sobie text , jakl to spadnie porządnie a spadnie to wróce i tak będę sobie skakał a ty bedziesz stał w miejscu i zaklinał rzeczywistość . baj baj

Aha miałeś akcje ale zależało Ci na pisaniu o korekcie i straszeniu żeby stracić i mieć mniejszą wartość pozycji. To się samo komentuje :). To prawda nie mam dostępu do rachunku maklerskiego ale mam do tego co piszesz i na tej podstawie wyciągam wnioski.
    Dnia 2024-06-21 o godz. 11:10 ~Emrek napisał(a):
    > Aha miałeś akcje ale zależało Ci na pisaniu o korekcie i straszeniu żeby stracić i mieć mniejszą wartość pozycji. To się samo komentuje :). To prawda nie mam dostępu do rachunku maklerskiego ale mam do tego co piszesz i na tej podstawie wyciągam wnioski.

gumiś ty i wyciąganie wniosków zabawne doprawdy zabawne , naprawdę twoje przekonanie co mam nie ma żadngo wpływu na mój stan finasów więc może tworzyć tu różna poezję taka jaka ci pasuje , zachwal towar bo spada a oko co spadki nie sa w moim interesie
    zawiesiła mnie się klawiatura poprzez komunikacje z usb . nie zdążyłem poprawić , więc jakby znany tu polonista jako mało domyślny osobnik miał cos do dodania to wyjaśniam co miało być

"zachwalaj towar bo spada ,a póki co spadki nie są w moim interesie . "

ps myślę że dziś starszą bo 3 wiedzmy w poniedziałek, wtorek ładnie podciągną , a o 17 sternik zadba o dobre zamknięcie , nie amigos
[x]
ELEKTROTI 0,00% 62,95 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.