• Wieszcz "pg" Autor: ~Aber [5.184.211.*]
    Elokwencji "pg" posiada aż nadmiar.To że manipuluje ludzmi widać po jego wpisach (nie kryje się z tym).Ludzie wystarczy czytać!.że sprzedał akcje -PISAŁ ,że kręci kółeczka ,też PISAŁ .A że ma taki sposób zarabiania ,oto nie można mieć pretensji! Tylko dlaczego się dajecie wkręcać w jego dyskusje ,skoro w chwili obecnej jego narracja będzie tylko i wyłącznie negatywna! .Zasada -tanio kupić -drożej sprzedać!-i kolejne kółeczko!. POuczał juz Emrka ,że w tym czasie kiedy On będzie trzymał ,On pare razy go okrąży..Teraz ,wykresy ,żyrafy,głowy,cuda nie widy ,wszystko do momentu kiedy zakupi akcje. PO zakupie "pg" zamilknie ,nie będzie żadnych wpisów .przyczai się spoglądając z boku!.
    A co do rekomendacji-to nic lepszego ,niż zakup akcji przez członka zarządu !!!!!!!.Niech to da Wam coś do myślenia.

• Re: Wieszcz "pg" Autor: ~Dario [45.67.97.*]
    Kłamiesz dziecinko. Posadzy nie jest czlonkiem zarządu. Chyba, że coś przegapiłem. Facet jest w Radzie Nadzorczej.
    A że jako RN dopuścił się braku nadzoru nad Zarządem to kiepsko o nim świadczy świadczy. Już po wybraniu obecnego zarządu 2 lata temu pisano, że obecny zarząd nie ma kwalifikacji. Napisano, że spadek zamówień spowoduje spadek przychodów. Pozwolono Zarządowi się zadłużać i otwierać linie kredytowe zamiast pogonić ich do pracy. RN nie zareagowała na aferę z Zeusem, na aferę z wynajmowaniem ludzi bez certyfikatów bezpieczeństwa, na aferę z korupcją, sprzedanie Zeusa z unikatowymi referencjami. RN odpowiada za obecny stan spółki.
  • Re: Wieszcz "pg" Autor: ~jarek [5.173.138.*]
    Do piaskownicy marsz
  • Re: Wieszcz "pg" Autor: ~pg [79.190.247.*]
    musze cie wiesczyku- bo jak ustaliłeś wieszczem jestem ja - zmartwic , prezes cognaora długo skupywał pakiety swojej spólki i to nie za kase na waciki tylko za grube melony i w krotkim czasie nie uchroniłło go to od zjazdu w dłuższym pozwoliło jedynie zatrzymac spadki a dobicia dość mocne wyniikały tylko i wyłącznie z z wykresu i wolumenu ,i niue poktrywały się w żadem spoób z info o nabyciach , wieć to że gośc z RN kupił sobie pakiet za śmieszną kasę jak dla niego i dla takiej informacji niczego nie przesądza, . 30 zł się obroniło w piątek i zeszło do do dolnego ograniczenie prostkąta , to że rośniemy od wczoraj jest skutkiem właśnie obrony dolnego ograniczenia prostokąta i odbicia na gpw wskutek jakiejś przerwy w odłabianiou zło względem usd a to oznazca poprawe sentymentu przynajmniej ej do piatku bo u nas cykle czesto ostatnio sa tygodniowe
    W kwestii manipulacji radze zrozumieć i poznać definicję manipulacji oczywiście jestem tu po to żeby zarabiać , bo za pisanie nikt mi tu nie płąci a zarabiam jak kupie taniej i drożej sprzedam wydawało mi się że na tym polega zarabianie na giełdzie czy sie myle che ?. Wierze w to co piszę i jestem elastyczny bo to że papier jest w trendzie wzrostowym nie oznacza że nie czeka go większa korekta a jedynie kosmetyczna ,tym bardziej że za wzrostem kursu na chwilę jego wyceny nie idzie żadna informacja pozytywna fundamnetalnie . Wszystko bazuje na marzeniach i oczekiwaniach , a ja się pytam a gdzie sa koszty tych kontraktów i spodziewana konkurencja i marżowość biznesu , bo z tego co pamietam to narzekali że nie będą brać wszystkego jak leci żeby właśnie marżowość utrzymać , mamy zatem powtórkę bumu budowlanki na euro za tuska ?
  • Re: Wieszcz "pg" Autor: ~mm [185.22.136.*]
    Na GPW nie ma takiej spółki jak ,,cognaora, i nie,, skupywał ,,tylko skupował,,, najpierw pisać się poprawnie nauczyć
  • Re: polonista Autor: ~mmn [79.190.247.*]
    połusz soobie slownik ortograwiczny na kolana i podtrab sie po workó zrozómialeś tekst czy pszełorzyc na polski he ?
  • Re: polonista Autor: ~Emrek [31.0.94.*]
    Nietrudno się domyślić, że Aber to jest Pg. Pisze o tym samym do tego nazywa Pg inteligentnym (sam o sobie) a prognozy Pg sprawdziły się okrągłą liczbę razy czyli 0. „Znawcy” za 2 grosze
  • Re: polonista Autor: ~pg [83.11.87.*]
    emryk rencisto wojskowy na głowę nie mierz wszystkich swoją miarą , to że ty nadajesz z jednego kabla swoje wypociny nie myśl że inni tak robią , nagoń mi na 38 i nie dyskutuj
  • Re: polonista Autor: ~Aber [5.184.211.*]
    Dnia 2024-06-18 o godz. 16:55 ~Emrek napisał(a):
    > Nietrudno się domyślić, że Aber to jest Pg. Pisze o tym samym do tego nazywa Pg inteligentnym (sam o sobie) a prognozy Pg sprawdziły się okrągłą liczbę razy czyli 0. „Znawcy” za 2 grosze

Emrek Twoja dedukcja jest imponująca!-Jestem w konflikcie sam ze sobą? Taki Smigol hobbit!.Cyferki jakie podawałem to tylko rekomendacje Domu Maklerskiego ,żadne w góre ,czy w dół.Że widzę potencjał i perspektywe firmy -Tak pisałem! Nie zwracałem się do nikogo inwektywami typu "dzban,leszcz' odklejko etc".Gdy ktoś przez dwa tygodnie sypał papierem jak pierze z poduszki też pisałem! Skoro już wlazłeś z butami na moją osobę to ja się odwdzięczę !Pora już Emrek ściąnąć maske!.TY i prezesura hi hi po czemu i jakiemu? ,Po Twojej wypowiedzi -cytuje" lepiej być w zarządzie niż poza nim".Owszem posiadasz wiedze merytoryczą ,kręcisz się u podnóża władz i tyle.Ludzie okrzykneli Cie Prezesem! .Krasomówcą i oratorem prozy Cię nie nazwe ,bo ciekawe wątki przeplatasz reklamą firmy produkującej między innymi pieluchy!Pampers jest Twoim sponsorem?Dada z biedronki jest też dobra ,a o połowe tańsza! .Zapamiętaj -Aber to Aber i nie podszywa się pod nikogo!!!!
  • Re: Wieszcz "pg" Autor: ~Aber [5.184.211.*]
    To tak mnie Wieszczu uświadamiasz? zamieszczając prognozy z giełd Nasdaq czy Dow Jones?Przypominam tutaj jest GPW,a w dodatku podpinasz się pod wątek "Jareczka"---kiedyś nazwanego przez kogoś -cytuje(menda osiedlowa).Zasada kopiuj-wklej to już rynsztok!
  • Re: Wieszcz "pg" Autor: ~psychiatra [83.22.203.*]
    Poprosić mamusię o łopatkę i wiadereczko.
[x]
ELEKTROTI 0,00% 62,95 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.