• Wyjście z giełdy Autor: ~Inwestor [217.96.6.*]
    Podmioty powiązane maja 90% i nadal skupują. To wygląda jak przygotowania do wyjscia z giełdy.

• Re: Wyjście z giełdy Autor: ~Investor [91.208.93.*]
    Tak, tak, strasz dalej trolu. Może ktoś łyknie?
  • Re: Wyjście z giełdy Autor: ~blablabla [78.10.56.*]
    coś w tym moze byc.
    Po coś laduja kolejne pieniadze w skup akcji. Juz dlugi czas zreszta, czasami mniej a czasami bardziej elegancko, ale jednak wciaz skup od 2 lat. A nie robia tego dla dywidendy 9 gr :)

cierpliwosc,cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc na tej spolce i sie zarobi. Ja swoich nie oddaje ponizej 4,5. Potem zobaczymy co sie bedzie dzialo
  • Re: Wyjście z giełdy Autor: ~ArchX [46.134.4.*]
    Żeby wyjść muszą osiągnąć 95 procent czyli zebrać kilka milionów akcji nawet jeśli zbieranie jest od ok 2lat przy mini obrotach które miały miejsce jeszcze brakuje. Ponadto należy zapłacić wartość godziwą a firma się szybko bogaci więc wg mnie za akcje trzeba zapłacić drożej i stąd te wygibasy na kursie jak tu zniechęcić posiadaczy. Obecnie grany jest bajer pod tytułem takie dobre informacje a słabo rośnie
  • Re: Wyjście z giełdy Autor: ~Xx [79.188.28.*]
    Właśnie dlatego stałe dołują kurs. Zbijanie trwa od dawna i trwać będzie niestety
  • Re: Wyjście z giełdy Autor: ~Investor [91.208.93.*]
    Dokładnie tak jak piszesz. Mam wrażenie że w większości został stary akcjonariat i od lat zdążył się przyzwyczaić do tych gierek w zaniżanie itp. Wyjście z giełdy długo jeszcze nie będzie możliwe według mnie. Gdyby skup odbywał się na ludzkich zasadach to byłoby zagrożenie szybkim wyjściem. Przyjęta metoda kombinowania (co widać codziennie gołym okiem) na długo uniemożliwi zebranie 95% akcji spółki. Dokupuje w miarę możliwości i czekam cierpliwie na właściwy czas.
  • Re: Wyjście z giełdy Autor: ~ArchX [46.134.4.*]
    Obnażyli się uchwałą o skupie którą po chwili zawiesili. Potem było dołowanie kursu ale giełda się zmienia i dojrzewają akcjonariusze do świadomości co się dzieje i że coraz lepsze wyniki chciałby konsumować tylko właściciel. No to niech kupi resztę akcji ale niech zapłaci godziwie a jak nie chce to czekamy na te dywidendy i coraz lepsze wyniki. Kurs jest w trendzie wzrostowym prawie od roku.
    Pozdrawiam
[x]
DMGROUP 1,02% 2,96 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.