Cierpliwości dla wytrwałych, tu będzie spora jazda, dajcie im czas. Każdy chyba wie ile trwają sprawy od a do z z klientem, bankiem i sądem a temat dopiero ruszył z frankami. Chcą emisję bez PP i super, czyli ktoś tam się już czai na akcje a kupić się dużo nie da ...sam zbieram sobie od jakiegoś czasu pakiecik bo zdaję sobie sprawę że jak tylko pojawią się zwiększone przychody i zyski to jak się ulica rzuci to może być grubo. Tu już były spore obroty także patrząc na wykres akumulacja i czekanie aż się wszyscy zniechęcą
Uważasz Mati 07 ,że to tak wpożadku.Ja im dzis wygarnałem piszac emaila do nich dlaczego zawsz mniejszosciowi sa pomijani.Dobrze wiedza ,że przyszły rok bedzie ciekawy a tu jeden ,jak to napisaliżąda emisji akcji bo on jest wielkim wierzycielem i udziałowcem heh.To im się to należy a co nam nie my nie jestesmy wierzycielami?
Zobaczymy co z tego wyjdzie, różnie z tym pp bywa a już na NC to jest inna bajka. Czytałem gdzieś, że ktoś ma jakiś plan aby cało NC się ruszyło bo grubszy portfel omija , nie wiem jaki mają plan ale cały index szoruje patrząc po tym co zrobił WIG 20 i 40 i 80. Ja mam portfel zbudowany na akcjach, etf, certach i surowcach plus trochę btc ale wyszukuje od czasu do czasu coś co moim zdaniem ma przyszłość i potencjał patrząc na future. Nie czuję się pominięty bo zbieram sobie swój pakiecik a nie wiem czy chciałbym jeszcze z PP . Kurs jest nisko a już na podbitkach były aku więc tak naprawdę to w każdej chwili może coś tu pójść up ...votum pokazało siłę w tej branży także czas aby takie mniejsze marketkapy się obudziły . Powodzenia
Scenariuszy może być kilka w zależności od ceny emisyjnej i kto to weźmie 50000000 akcji z jednej strony to dużo ale jakby spółka dostała zastrzyk gotówki powiedzmy jakby to było po 20 groszy emitowane w hooooj pieniędzy i ogromna wiara inwestora w spółę…. Można ładnie to rozegrać jak ktoś miałby plan na rozgrywkę dużo informacji potencjalnie cenotwórczych moznaby tu wygenerować xd tylko ….: jakby w akcjonariacie był patrowicz to …. Najpierw 5 zł a potem 5 groszy na wykresie i zawiasy jednak tu go nie ma