Jesteście id..tami, bo mimo oczywistych sygnałów, że rozdmuchana bańka na Votum pęknie, zaprzeczaliście i przy cenie 44 zł naganialiście, przewidując świetlaną przyszłość Votum. Prawda okazała się brutalna - król Votum jest nagi! Zapewne naganialiście na wzrosty, aby samemu pozbyć się śmieciowego papieru przy wysokiej cenie. Inwestor mówił prawdę, że bańka na Votum pęka, to go notorycznie obrażaliście i uwłaczaliście jego czci i godności. Teraz jestem pewien, że to forum jest pełne trolli wzrostowych albo oderwanych od rzeczywistości the...billi w ciągłej hipomanii. Znalazł się jeden sprawiedliwy, mądry i prawdomówny Inwestor, prawdziwa perła na tym bankierowym śmietniku, to żeście go ciągle gnoili. Teraz jestem pewien, że im ktoś jest bardziej gnojony na tym śmietniku, tym bardziej należy się go słuchać, bo ma rację. A Wam śpiącym życzę, abyście stracili pieniądze na tej spółce, może to was otrzeźwi.
Jedynie w Polsce inwestor skupią się nie na własnych zyskach, ale życzy innym strat. Jak w dniu swira. Dlatego ten kraj nigdy nic nie osiągnie. Ja życzę wszystkim olbrzymich zysków, zwłaszcza na spółkach na których mam pozycje.
To typy janusz, podobnie jak 50% społeczeństwa polskiego, interesuje się nieruchomościami, taki nasz narodowy sport. Kiedyś skoki narciarskie, teraz nieruchomości, a to że zapowiedź Hołowni z ubiegłego weekendu go zirytowała, to już inna kwestia. I najmniej w życiu chłopa rozumiem.
Ceny mieszkań będą spadały!!
A i jeszcze zapomniałem dodać. Racjonalizujecie sobie, że osoby negatywnie wypowiadające się o spółce Votum i przewidujące dalsze spadki (a te w przypadku pęknięcia bańki będą wynosić -90% od szczytu), to muszą być płatne trolle albo jakaś mityczna spółdzielnia, która chce kupić tanio, bo widzi tu potencjał do wzrostu. Otóż nie. Ani ja, ani ten drugi Inwestor nie jesteśmy żadnymi płatnymi trollami ani z żadnej spółdzielni. Może jak stracicie wszystkie pieniądze na tej spółce to spadną wam łuski z oczu, chociaż może i nie patrząc na akcjonariuszy PCC Exol, którzy od pandemii wierzą, że kurs po następnym raporcie "na pewno wystrzeli na 9 zł".
Oni wszyscy po tobie jadą, jak po burej suce, bo nie dopuszczają do siebie myśli, że ktoś się może pomylić, i na forum spółki Votum pisze o nieruchomościach.
Nawet nie wrócił żeby przeprosić, że pomylił forum. Wypadałoby ale czego oczekiwać od spekulantów - zakupili mieszkania na górce, wynajem już nie rentowny...jak żyć....jak żyć...
Pomyliłeś/aś obojnaku ~Ola forum. Ja piszę o akcjach spółki, a ty o jakichś nieruchomościach. Myślisz, że bańki spekulacyjne mogą być tylko na nieruchomościach... no comment
Czytając wypociny tego typa dochodzę do wniosku że kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego, i to ,,na cito". Można wylewać swoje frustracje na forum, skoro nie ma się nikogo bliższego w rodzinie, ale żeby życzyć tutaj akcjonariuszom straty wszystkich pieniędzy, bo tak to nazwał, to już jednak przegięcie.
Współczuję rodzinie bo zapewne jakąś ma, bliskim raczej nie, bo z takim wrednym charakterem ciężko o nich.
Inwestor napisał po publikacji raportu jutro spadnie -28% dzień później że będzie po 36 to kupi kolejny dzień że spadnie do 2zł . Co tu wyjaśniać spadło bo raport słaby + rekomendacja aczkolwiek słaba jednak strach akcjonariuszy o słabych łapkach najsilniejszy . Nie piszę że jutro urośnie i nie piszę że spadnie coś się nadzieję.