przesunięcie w kalendarzu badania klinicznego - de facto spowodowane czyms nowym co odkryli w pierwszej fazie badania (her2-low) co jest mega dobre rynkowo (nowy lek AstraZeneka) sentyment do całego sektora - spada BCX, spada MDG, spada Scope, spada MOC itp itd - spadają mniej bo u nich sie nic w miare nie przesuwa - w SDS sie przesuwa wiec spada wiecej az tyle i tylko tyle... cierpliwosci zyczę albo sprzedajcie, będzie lzej w głowie
Zobacz jak zdolowali PURE, a teraz .... przy spadku o 50proc wg nnie warto zastanowić się nad ponowny wejściem w spółkę. Ten kto kupił PURE po 8zl teraz świętuje
Co ty piszesz za głupoty o Pure? To jest praktyczny bankrut. Zwolnili prawie całą załogę, tam nic nie zostało tylko ryzykowne projekty lekowe. Obecna inwestycja tam to jak totalny hazard. Brakuje ci elementarnej wiedzy i piszesz takie farmazony.
Kupowałam 80proc SDS po 14.50zl więc średnia mam w miarę chociaż jestem pod kreską na chwilę obecną ale zarobiłam na PURE, Bioceltix, Datawalk, Genomtec..Nie narzekam i z SDS czekam cierpliwie
Jedynka ci się z trójka pomyliła , więc 34,5 zł to już nie taka fajna cena ale jest szansa że na zero może wyjdziesz jak Sagan wróci z wakacji z grubym info
Niech kończą z Philipsem urządzenie i dają info,to będzie coś namacalne i może kurs wróci na 20 z przodu chociaż, jak nie to stąd spier... całym papierem już nie ważne po ile
Nie możesz sprzedać , musisz być do samego końca , nie słuchaj naganiaczy na discordzie , wiadome że tyle okazji uciekło i ucieka na GPW ale nie bądź Zibi leszcz i nie sprzedawaj !!!
Grają w moją grę. 17.24zl i 1100akcji..Sztuczne podbitki, tankowanie i sprzedaż że stratą. Wszystko by badać popyt podaż ale jest za drogo. Musicie zejść na 16zl minimum
To są akcje pracownicze obejmowane po 1 zł dopuszczone do obiegu 10 maja , łatwo policzyć że to już końcówka sypania , jak odliczy się 17 tys sagana od tych 55 to zostaje 38 tys akcji , tam w Lublinie przypływ 50 tys zł na koncie to jak los na loterii więc sypią do zera , o 16 zł zapomnij już ci pisałem , zresztą rozumiem 10 zł ale 1 zł niżej i tam kupuje , zalatuje centem na kilometr hehhe
sds placi cene za ogromny hype i mase ubranych po 30 zl , taki bankrut pure juz 100 % od dolka, medinice, tez odwraca trend, ale co sie dzwic jak sagan przez rok powtarzal jak mantre ze transakcja conajmiej kika razy wieksza od scope , w miedzyczasie zapeniali ze opoznienia max kilka miesiecy , minelo kilka miesiecy i cyk znowu opoznienie, a teraz jak spadlo to glowa piasek i nie zamierzaja komentowac kursu, a jak roslo to Sagan w kazdym raporcie wklejal wykres i chwalil sie ile to dla akcjonariuszy nie zarobili, i to jest glowna przyczyna tych spadkow, zobaczymy jak to sie potoczy bo doradce na pokladzie maja juz ponad 1,5 roku i jak na razie zero konkretow.
bedzie jak na pure , tam tez w panice sprzedawali w dolku po 6-7 zl, kto madry to kupuje teraz pod korek ,za kilka miesiecy a moze i szybciej bedziemy odcinac kupony ;))
wogole to ci sie dziwie, kupowales po 11zl po 8 zl bylo 40 zl i 300% zysku i zamiast sprzedawac to dokupywales, byl kosmiczny zysk a jest w pysk, pamietam ze tu ostrzezenia nawet na forum bankiera byly zeby sie ewakuowac .
Ostrzeżenia na forum bankiera, a to dobre. Ja ostrzeżenia na forum bankiera na Mercator miałam przy 50zl :)) do 600zl. Cały czas były ostrzeżenia. Gratuluję