• Czy kolejne kwartały będą lepsze? Autor: konrad_ksiazak_gpwnotowania [89.151.19.*]
    https://youtu.be/rzJDLnWHljE spółka mówi, że to był najgorszy czas odkąd przeszli transformację. Ja patrząc na obecną sytuację obawiam się, że II kwartał może być lekko lepszy, ale wciąż słabszy niż Q4 2023
  • Re: Czy kolejne kwartały będą lepsze? Autor: ~Tytan [31.0.88.*]
    Rekordowe wyceny już za nami , niestety, do tego wielu nie rozumie tego biznesu i myślało, że tu lepiej niż na obligacjach. Trochę pokory.
  • Re: Czy kolejne kwartały będą lepsze? Autor: ~BearCorn [5.173.18.*]
    Ty tam siedź w swojej sekcie farmazoniarzu i nie odzywaj się
  • Re: Czy kolejne kwartały będą lepsze? Autor: ~foxinvestor [213.134.162.*]
    Dnia 2024-05-29 o godz. 18:39 konrad_ksiazak_gpwnotowania napisał(a):
    >https://youtu.be/rzJDLnWHljE spółka mówi, że to był najgorszy czas odkąd przeszli transformację. Ja patrząc na obecną sytuację obawiam się, że II kwartał może być lekko lepszy, ale wciąż słabszy niż Q4 2023

O, jest i naganiacz YouTubowy. Idź stąd gościu i oszczędź nam swojej daremnej twórczości, kiepskie zasięgi na YT że musisz szukać jeleni którzy podbiją wyświetlenia? I to jeszcze desperacie 2 tematy musiałeś założyć, dosłownie X oraz D
    Od razu przestrzegam przed braniem na poważnie tego co ten prawdopodobny naganiacz nagrywa - ewidentnie widać kiedy chce kupić akcje a kiedy chce je sprzedać, wielokrotnie już to w jego materiałach było widoczne na różnych spółkach więc oszczędźcie sobie czasu i nie sugerujcie się nim. Facet próbuje się kreować na obiektywnego ale wystarczy, że zapewne sprzeda akcje i już nagle niby pod płaszczykiem zadawania neutralnych pytań zaczyna "niepokoić się" sytuacją spółki, mimo że nic się w niej nie zmieniło. Twórca mem, nic więcej.
    *oczywiście nie oglądałem materiału więc nie wiem co tam za bajki opowiadasz
[x]
OTLOG -2,14% 12,80 2025-11-28 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.