• Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vikary [5.173.96.*]
    Bardzo pobożny katolik. W odróżneniu od innych katolików. Bo nawet gdy nas pracodawca wysłał na jakiś kurs ISO bo dzięki temu załapie lepsze zlecenia niemieckie itp. To nikomu z nas nie na podwyżki bo mamy dodatkowy papier kwalifikacji. I tam na tym kursię oprócz pi....nia? Dawali też zarcie. A tylko jeden kolega był tak pobożny ze w piątek nie zezał shabowego na 90% katolików w firmie. Bo chyba ja jedyny ateista. Jacy z was katolucy ze tylko jedenego takiego kolegę miałem co tego nie żezarł w Piątek? Zapakował se tego koltleta i powiredziałze sebie go zje jutro bo w sobote może ale nie w piątek. A wy to co? Przecież niby firmie to tylko ja byłem ateistą? Ja szanuje tego jedynego prawdziwego katolika a wami wszystkimi gardzę! A on szanuje mnie bo ja tylko powiedziałem ze jestem ateistą to żrem co chce w piątki i pje co chce kiedy chce.
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vacapijus [5.173.96.*]
    Ja na pogrzebie mojej matki nie kękałem! Bo to by była hipokryzja w sumie to już nie pierwszy raz nie klękałem! Tak już miałem na wesleach moich kuzynek alb o pogrzebach wójków chrzestnych. Bo przecież nie klęknę przed bogiem w którego nie wierze a nawet gdyby on istniał to ja mam go za równego sobie i nie klęknę! Choćby mnie torturował!
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vacapijus [5.173.96.*]
    Ja też nie klękałem przed moim pracodawcom tak jak wy przed waszymi. Nie chciał dać powdyżki ro rzuciłem wypowiedzeniem na stół. A wy co robicie w spółkach skarbu panstwa i wasz robota ząelzy od rzędy to PIS czy PO? U mnie do czasu moej choroby zalezało to od moich umiejętnnośći intelektualnych. Bo jak by nie to ze ze mnie zrobili kalekę te wasze służby zdrowia za moje podatki. Co mnie nie chciały wziąść do szpitala po kilku dniach od rozpoznania zakrzepicy przezemnie. To bym był prawie całkowicie zdrowy dziś. Wystarczyło tylko kilka zastrzyków w mój brzuch co są na receptę a ja sam nie mogłem ich kupić bez recepty!
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vikary [5.173.96.*]
    Dnia 2024-05-27 o godz. 20:19 ~vacapijus napisał(a):
    > Ja też nie klękałem przed moim pracodawcom tak jak wy przed waszymi. Nie chciał dać powdyżki ro rzuciłem wypowiedzeniem na stół. A wy co robicie w spółkach skarbu panstwa i wasz robota ząelzy od rzędy to PIS czy PO? U mnie do czasu moej choroby zalezało to od moich umiejętnnośći intelektualnych. Bo jak by nie to ze ze mnie zrobili kalekę te wasze służby zdrowia za moje podatki. Co mnie nie chciały wziąść do szpitala po kilku dniach od rozpoznania zakrzepicy przezemnie. To bym był prawie całkowicie zdrowy dziś. Wystarczyło tylko kilka zastrzyków w mój brzuch co są na receptę a ja sam nie mogłem ich kupić bez recepty!

Mnie panstwo Polskie zabiło tak samo jak Stonogę. Ja nie pożyje już dłużej niż 10 lat. Chyba ze bym był bogatszy niż Trump.
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~Vikary [5.173.96.*]
    Teraz mi lekaż zaleca leżenie cały czas z lekko uniesoną nogą do gury. I znajdzie mi robotę taką gdzie się leży? Nie ma roboty w tym kraju dla ludzi z moją niepełonsprawnośćią! Jak ja pójdę nawrt za biurko to noga mi napuchnie i mi amputują kikuta!
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~Pedro [89.25.153.*]
    Pisanie sprawnie Ci idzie. Może zostań redaktorem Onetu?
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Pokaż mi miejsce w biblii gdzie jest napisane że nie można jeść schabowych w piątek. Nie znajdziesz bo to jest wymysł
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vikary [5.173.96.*]
    Nie ma też ze nie można robić aborcji. Ale albo jesteś katoliczką i przestrzegasz tego co mówi papież i kler. Albo nie i samemu sobie interpretujesz biblie. Albo znajdujesz sobie sektę w której ci wygodniej.
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~vacarius [31.61.180.*]
    Idę wypić setkę bo piwo mnie już nie rusza
  • Re: Miałem takiego kolegę w robocie Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Papież nie mówi aby nie jeść kotletów w piątek
[x]
JUJUBEE 2,47% 0,99 2025-11-14 13:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.