Ty to z tych co całe życie "jakbym był" "jakbym miał", ale bogactwo samo z nieba nie spadnie. Siedząc z browarem w ręku całe dnie i nic nie robiąc nie będziesz miał nigdy no chyba że wrzody
Macie komunę mantalną w głowach uważacie ze pokazanie języka to nie praca a jakaś youtuberka zarabia za pokazanie języka 2 miliony zł. Tyle co ja całe życie nie zarobie w pracy! No to po co mam robić nomralnie?Ja zarobię nie normalnie!
Lerząc na tapczanie pół roku podczas covida zarobiłem 5 razy tyle co wcześniej 3 lata pracowałem. Na szczęsćie byłem wtedy bezrobotny! Bo inaczej to bym wszystko przegapił i nic nie zarobił gdy gankstarzy poracili rozum bo im AT nie działało.
Mnie też lekaże chcieli zabić wywalić ze szpitalia do domu z chorobą zaktrzepicą zył głebokich do domu spowrotem gdzie bym umarł. Ale się nie dałem. Na szczęscie nie musiałem się przewrócić i im lerzeć na podłodze na izbie przyjęć. Ale ja się nie dałbym zabić tak ze wracam potulnie do domu z czymś na co umrę w domu.
A po za tym inny lekaż uśmiercił moją matkę w hospicjum bo za małą miała emerytue co te hospicjum brało. Miała 2500 a nie 7000zł. To ją dobił konował i takich mamy lekarzy w Polsce jak ty mój lekażu forumowy! Tylko moją kasę chcesz a w ogóle nie dbasz o moje zdrowie. Sam pewnie też jesteś alkoholikiem albo palaczem tytoniu to wylecz siebie wpierw zanim mnie chcesz z tego wyleczyć! To nie możliwe w tym kraju bo za dużo gó...a waszego wszędzie jak ja mam nie pić gdy mi zabiliście matkę!!!!