Jest dobrze, przychody +10% rdr. Fajerwerów nie było, one dopiero przed nami... Ale lokalna forumowa psiarnia ma widzę swoję 5 minut i jest ujadanie :) Dawno mnie tu nie było, wpadłem na chwilę ("wynurzyłem się z nory" :)) wpaść sprawdzić nastroje na forum po raporcie i nie zawiodłem się - emotka XD, Jasiu, Rafal - macie chłopcy (a zapewne to jeden osobnik) używanie, ale niech wam będzie, bawcie się dzieci.
Pozdrawiam Rekina, Hermionę, aaa i resztę sensownej ekipy!
Jesteś pracownikiem banku, który obsługuje moje rachunki maklerskie czy może hakerem, który widzi moje obecne saldo na tym walorze? A może po prostu prowokatorem, któremu głupio już pisać o 1.80 pln, więc czasem coś skomla o 4.50???
Autor: napuszonyryszard [31.60.7.*] 2024-02-06 19:00 Opublikowano przy kursie: 8,03 zł , zmiana od tamtej pory: -24,03% Czy spadź kupi jutro na otwarciu poniżej 9pln? Obstawiamy :)
Rysiu tu nie trzeba być pracownikiem banku czy hakerem, wystarczy przeczytać twoje wpisy żeby wywnioskować że wisisz na haku i kwiczysz
Autor: napuszonyryszard [5.173.3.*] 2024-01-29 12:29 Opublikowano przy kursie: 7,68 zł , zmiana od tamtej pory: -19,92% ### Po prawie 4 latach jestem na plusie Czy sprzedam? Oczywiście, że nie. Czy sprzedam przy 10 pln? Oczywiście, że nie. Przy 15 pomyślę nad pchnięciem małej paczuszki, by wynagrodzić sobie ostatnie lata, a tak to TRZYMAM!
rysiek nie kompromituj się, bo już bardziej nie można
Rafal, pytanko: jestes psychofanem Ryszarda, masz pociag do starszych panow grajacych - z tego co obserwuje dosc srednio - na gieldzie? Jaki jest twoj cel tutaj?