Można stwierdzić że Play way chce się tego pozbyć jak najszybciej . Patrząc co pisali wcześniej koledzy faktycznie sztuka manipulacji nie jest ich mocną stroną. . Kurs games ops szedł w górę długo przed premierą więc tutaj ten chwyt im nie wyjdzie . . Pozdrawiam ubranych i życzę wytrwałości
No właśnie jest dokładnie na odwrót. Wszyscy czują że to może być jedną z lepszych premier tego roku. Więc nie ma pompowania tylko wielotygodniowy najazd troli by utrzymać kurs nisko i odebrać ile się akcji da nie pompując kursu
Gościu czy ty siebie słyszysz ??? Ostatni czy przed ostatni obrot wyniósł ty 335 zł - a ty mówisz o dobieraniu akcji . Od miesięcy naganiasz na ten syf tutaj. . gość dobrze pisze . Spółka kłamie ,. Jednego dnia napisali o premierze a następnego że oddają grę . Kto dobiera te akcję - ?? Ty zdajesz sobie sprawę co to znaczy dobieranie akcji ???
Kto czuje że to jedna z lepszych premier roku ??? Bo nikt nie wie o tej premierze bo nie ma tu żadnego marketingu ... Więc przypuszczam że albo to nie wyjdzie albo zostanie sprzedane . .
Co do tych troli .. to znajdź chociaż jeden tekst gdzie ktoś napisał kłamstwo. Kiedy było po 6 i stało w miejscu pół roku po info z fikcyjnym arabskim funduszem pisałem że będzie po 4 to przumnij sobie co tam pisałeś - ty i twoi jarząbki .. naganiacie na ten syf zawsze jak tylko jest jakaś informacja zwykle negatywna bo pozytywnych brak.
Czy ty siebie słyszysz jesteś tak niewiarygodny że to rozumie kilkuletnie dziecko chyba że jesteś niezbyt zdrowy
Siedzisz tu i czatujesz na takie wpisy jak mój odpowiedziałeś trzykrotnie na nic według ciebie nie znaczącej spółce która jest według ciebie gniotem i oszukuje ty aby dobrze się czujesz
Widać dużo obrońców spółki albo i osób z jego wnętrza dobrze wiedzących co za chwilę nastąpi. Nie ma co z nimi wchodzić w dyskusję. Kiedyś im to naganianie wyjdzie bokiem i za krzywdę innych, którzy tu wtopili zapłacą własną krzywdą. Za niecały miesiąc , już niebawem nie będzie o czym już tu pisać. Pozdrawiam
Gościu to ty odpisujesz na moje posty nie ja na twoje . Kiedy napisałem coś co się nie sprawdziło .?? To wy piszecie o wielkich zyskach , wzrostach kiedy kurs szoruje po dnie z dnia na dzień niżej . Kto jest nie wiarygodny .. dla twojej wiadomości ja nie mam żadnej żony . . I nigdy nikogo nie obrażam . Ale ty masz chyba jakieś doświadczenia skoro piszesz takie głupoty i kto jest tutaj dzieckiem . . Spółka szoruje po dnie , podbijacie pozytywne posty z prędkością światła. Wyzywacie obrażacie . . Przestań pier... Głupoty. Ja gardzę takimi leszczami jak ty
Dlatego z nimi nie ma dyskusji. Nie przedstawiają żadnych argumentów, bo ich nie mają to raz, a dwa nie mogą skłamać, bo wiedzą, że później dobiorą im się za to do d . . .