Czy wy z kimś rozmawiacie , negocjujecie , czy tylko oba Zarządy czekają na wypłatę wynagrodzenia od Basejtowa ? To jest bardzo proste pytanie , myślę że powinniście Obaj odpowiedzieć , co który z was robi i jakie na dzień dzisiejszy ma osiągnięcia .
A wysiłki Johnnego na tym Forum to mało? To nie wystarczy? Przecież on się tu zaharowuje na śmierć, a inni tego nie doceniają. I bądź tu dobrym człowieku!
Dnia 2024-05-06 o godz. 15:50 ~Co napisał(a): > To się nazywa ----- bankructwo.
to się nazywa złodziejswto!! - jak nie wierzysz że pisze prawdę to stworzę firmę widmo z wizją lepszą niż po super dragach i prospektem emisyjnym na 75 000 pln za szt w ilości 15 ml a potem ci powiem - sorry nie ma ropy - odpuścisz mi gdy ci powiem że to wina knf-u? i że dokumentów nie ma? - sąd najwyraźniej nie uzna mnie za winnego sytuacji casus petrola
ps- ludzie czy wyście się na łby pozamieniali?? 75 tys / szt i nie dyskutować!
Dnia 2024-05-06 o godz. 16:38 ~Co napisał(a): > Ja swoje to bym z miłą chęcią sprzedał za 5,00 zł sztuka, chcesz je kupić? Potem je sobie sprzedasz za te 75 tysięcy.
jak bym kupił po 2 pln to może bym się zastanowił ale jak kupujesz po 840 pln kilkanaście lat temu i nie masz nic mimo pięknego prospektu i pięknych raportów spółki to za co mam kupić? - to nie jest złodziejstwo w białych rękawiczkach? kto im w tym pomógł? - państwo polskie czyli knf i sąd - co więc chcesz człowieku?
ps- ty lub wy nie walczcie ze mną lub ze sobą a walczcie z patolgią państwa a wszystko wróci do normy
A o jakich pięknych raportach piszesz? Petrol nigdy nie pokazał zysków w raportach. Wiesz nikogo nie obchodzi to za ile kupiłeś akcje i kiedy, ważniejsze jest to ile daje kupiec bo to on decyduje a tu od wywalenia z GPW to nawet pies z kulawą nogą się aukcjami petrola nie zainteresował.
Dnia 2024-05-06 o godz. 16:38 ~Co napisał(a): > Ja swoje to bym z miłą chęcią sprzedał za 5,00 zł sztuka, chcesz je kupić? Potem je sobie sprzedasz za te 75 tysięcy.
No niestety, ale tej logiki nie da się podważyć. Natomiast za obecną sytuację Oila odpowiada jego aktualny zarząd, bo odsunęli poprzedników i wzięli lejce w swoje ręce, więc niech się nie wykręcają, że narowiste konie nie oni zaprzęgali, bo wiedzieli co robią. I nie ma co tu zrzucać winy na państwo polskie. Państwo nie może powozić każdym zaprzęgiem.
Co to za brednie piszesz? Kto zrzuca wine na państwo? Do czego ty się odnosisz, komu odpowiadasz? My piszemy o jednym a ty wskakujesz i piszesz o drugim.
Dnia 2024-05-06 o godz. 17:16 ~Co napisał(a): > Co to za brednie piszesz? Kto zrzuca wine na państwo? Do czego ty się odnosisz, komu odpowiadasz? My piszemy o jednym a ty wskakujesz i piszesz o drugim.
Czy ty jesteś naprawdę tak ograniczony, że nie kojarzysz w tak krótkiej czasowo rozpiętości tego samego ciągu kolejnych wypowiedzi? Przecież o 16:51 nikt ci odpowiedział sugerując udział (nieporadność) państwa w tej materii. Moja opinia była po tym.
Już kolejny raz pokazujesz swoją błyskotliwość typową dla wełniastych, czterokopytnych.