• Witam fanów,drzemki cd? Autor: diver1955 [83.11.52.*]
    jw
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~fan [77.115.141.*]
    jak to mówią: sen to zdrowie:)
    Faktycznie jesteśmy wystawieni na niezłą próbę cierpliwości! Dobrze, że za oknami taka piękna pogoda i można pomyśleć o weekendzie! A na Polną pewnie "przyjdzie czas". Pytanie tylko kiedy?
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    Z Polną to jest tak, jest spokój, spokój (choć przyznać należy, że mimo wszystko w tym tygodniu się zrobiło trochę ciekawiej), a tu nagle kilkadziesiąt % w górę, zlatują się zewsząd zaciekawieni, co to się dzieje i podciągają kurs jeszcze wyżej;
    we wtorek, to było pierwsze odpalenie rakiety, ktoś tylko odciął błyskawicznie dostęp do paliwa, wrzucając od razu całą wywrotkę piasku!

W końcu będzie moment, że albo piachu zabraknie, albo paliwa będzie więcej lub rakieta zostanie wyposażona w dodatkowe silniki, hi-hi:)

Nie można sobie jednak w tej sytuacji pozwolić na wahanie - a, może wejdę później; jak ruszy, to się traci od razu kilkadziesiąt %, albo i więcej na wejściu;
    czyli bardzi się opłaca spokojnie czekać, niż gdzieś tam na rynku polować na okazje, bo nie łatwo jest sobie zagwarantować zarobienie killkudziesięciu % w rozsądnym czasie, a tu to będzie 1 dzień.
    rozmawiałem przed chwilą z góralem i powiada, że Polna w maju przywita się z 70 zł;
    skąd on to wie...
    niby deszcz większego popytu na Polnej po Świętach przewidział;
    jakaś błyskawica też się pojawiła (za mała jak na razie i wciągnął ją w całości piorunochron); a i tak góral twierdzi, że to ruszy...
    nie pozostaje mi nic innego, jak wciąż mu wierzyć:)
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~krowa [83.10.12.*]
    a kto ten góral taki?
    a taki gostek z południa Polski, który ma w miarę dobrego nosa do biznesu, choć tylko pasa owce i produkuje oscypki, ha-ha:)
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: diver1955 [83.11.52.*]
    Podpytaj górala o wieprzową grypę bo chciałbym dokupić polanki ale przez 3 dni mogą wprowadzić 6 stopień bezsilności i będzie lipa.
    on jest zahartowany i się nie boi ani wieprzowej, zwanej świńską, ani kurzej, zwaną ptasią, ani żadnej innej zarazy:)
    jak też jesteś tak zdrowy, to nie patrz na bieżące okoliczności:)
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~AdamSP [193.41.230.*]
    Cześć !

Na wstępie zacytuję Koterskiego : Qrwa, ja pier.... le !

Z to Naszą kochana Polna jest jak z moją babą !
    Dzisiaj nie mam ochoty, poszłabym do kina, na basen. Co to ma znaczyć się pytam ? Czy ja leże całymi dniami ??? Przychodzę do domu i mam ochotę na wzrosty !!! A tu cały czas stan przedmiesiączkowy !!!

Ja jestem cierpliwy, ba nawet bardzo ale takiej kobiety jaką jest POLNA jeszcze nie widziałem ( moja teściowa - przyszła, niedoszła - to anioł ! )

Ja nie jestem fanem drzemek ( co najwyżej podjadania przed obiadem ) ale w tym momencie chyba drzemka i relaks to jest najlepsze wyjście.

Mam to w du... - jadę odpocząć na słoneczne podkarpacie - może tam się do mnie ( do Nas ) słoneczko uśmiechnie.

Pozdrawiam weekendowo i majowo !

AdamSP

• Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~AdamSP [193.41.230.*]
    dobra dobra, może uniosłem się za bardzo !

Czekamy na ruchy poweekendowe !

chyba Adam ja też zaraz rozpocznę długi weekend na całego;
    zazdroszczę Ci wyjazdu w góry:)
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~Daro [212.160.172.*]
    AdamSP to jak uderzasz na podkarpacie to polecam Jeź. Solińskie, Polańczyk i doskonałe jadło w restauracji na górce http://www.nagorce.com/ Już za sam widok powinno się tam płacić.

Pozdrawiam
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Jeżeli po Świętach pójdzie druga TOOOOOOOOOOOOORPEDA, to prawdopodobnie będzie musiało się to wiązać z ogłoszeniem komunikatu o przekroczeniu progu 5%. Wiedziałem, że Góral nie odpuści. Jak już się za coś wziął, to doprowadzi spawę do końca. Swoją drogą ktoś zrobił mu niezły prezent, dając możliwość zakupu 12K akcji po taniości:-)
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~coly [83.10.178.*]
    to wtedy cały misterny plan i czas ścibolenia od drobnicy pójdzie w....
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~AdamSP [83.24.22.*]
    Do Bolo --- > podkarpaciu do gór jeszcze trochę brakuję, wszak to tylko Beskid Niski, ale i tak jest ładnie ----> oczywiście zapraszam jak znajdziesz trochę czasu na odpoczynek

Do Jethro ---> urodziłem się i 19 lat mieszkałem w Jaśle ( oczywiście woj. podkarpackie ) wiec Solina, Polańczyk i inne podobne rejony nie są mi obce. Wiem o czym mówisz.

Właśnie zapakowałem samochód i jaaazda !!! Pewnie jak znajdę trochę czasu w week to też się odezwe.

Pozdr
    AdamSP
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~PABLO [87.96.19.*]
    to milego wekendu i odpoczynku zycze Adam pozdr
    to jest jedna możliwość;
    druga to zaangażowanie się na razie kumpla górala od dystrybucji oscypków, bo na ten przykład sam góral nie chciałby się jeszcze ujawniać:)
    a fakt, te ukryte to w sumie wspaniała rzecz - hurtem zebrać prawie 5% tak mało płynnej spółki przy lekkim tylko wahnięciu kursu, to jest prawdziwa żyła złota:)
    To najwyżej będziemy mieli dwóch Górali. Od przybytku głowa nie boli:)
    to by były te pomocnicze silniki rakiety:)

dla nas najważniejsze, żebyśmy osiągnęli założony, w pełni uzasadniony cel i odebrali za Polną, ile jest ona warta; skoro prawie za darmo udało nam się kupić niezły papier...
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~coly [83.10.181.*]
    dwóch górali na polanie , he he he nieźle brzmi , jak zatańczą zbójnickiego to będzie miło popatrzeć ;-)
    Skoro mowa o tych okolicach to popatrzcie co tam wyprawia się na Krośnie:

Uprawomocnienie się Postanowienia Sądu o ogłoszeniu upadłości Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Syndyk Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał informację, że Sąd Okręgowy w Krośnie oddalił zażalenie Zarządu Spółki na Postanowienie Sądu Rejonowego w Krośnie o ogłoszeniu upadłości obejmującej likwidację majątku.
    Tym samym Postanowienie Sądu Rejonowego w Krośnie z dnia 27 marca 2009 roku, sygnatura akt V GU 1/09 o ogłoszeniu upadłości Krośnieńskich Hut Szkła "KROSNO"SA w Krośnie obejmującej likwidację majątku jest prawomocne.
    Raport stanowi uzupełnienie raportu bieżącego nr 22/2009 z 27 marca 2009 roku.
    i to jest ta ruletka, której postanowiłem sobie mocno jakiś czas temu unikać ze wszech miar;
    wolę skoncentrować się na jednym, bardzo dobrym temacie, przepraszam - rewelacyjnym, jakim jest wielokrotnie mniej w tej chwili wyceniany skarb polankowy - i doprowadzić temat do końca;
    nie zejdę z Polnej, dopóki nie zrealizuję swoich zleceń sprzedaży; będę angażował w to kogo tylko będzie potrzeba, aż osiągnę swój cel;
    sfinansuję wystawioną podaż i mnie tu nie ma i możemy wtedy zacząć poszukiwania innego takiego skarbika, choć mam obawy, że drugiego takiego łatwo się nie znajdzie...
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Taaa, na Krośnie rzeźnia, nie wiem na co oni liczyli. W sumie kto miał zarobić zarobił, reszta płacze.
    Ja dzisiaj zamykam pozycje na Forexie i też startuje w dlugi weekend :)
    Zaczynam sezon i jade nad wode...

Pozdrawiam i miłego weekendu...
    coolturalny
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Kurna chyba komuś zabrakło na waciki..... albo na benzyne....
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~PABLO [87.96.19.*]
    jakis niecierpliwiec
  • Re: Witam fanów,drzemki cd? Autor: ~Gallileo [213.158.199.*]
    swoją drogą nie wydaje Wam się dziwne, że od trzech dni na zamknięciu bujamy się w przedziale 2 groszy?

3 ostatnie zamknięcia: 11,68 11,67 11,69 czyżby ktoś zaciągnął hamulec ręczny?
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.