• januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: ~olo [82.168.155.*]
    nawet jesli wyrok sadu bedzie negatywny to beda dalsze odwolania i krosno tak czy inaczej przetrwa, zobaczycie ze jeszcze beda niezle jaja z tymi opcjami i krosno bedzie warte kilkaset procent wiecej niz dzisiajm, a jutro tak czy inaczej otwieramy 33-34 gr :)
  • Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: ~poli [80.54.10.*]
    Witam Bankiera1972 miło ciebie widzieć na forum.
    Już się bałem że KHS ciebie nie interesuje .
    Pozdrawiam
  • Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: kielce [87.205.245.*]
    Bankier to śmiećććć - zrobił podbitkę i wyszedł z papiera !!!!!!!
  • Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: bethoven [83.21.91.*]
    co ty chłopcze robisz na giełdzie, tacy jak ty kopią doły melioracyjne oczywiscie z całym szacunkiem do tego fachu, kultury trochę trzeba mieć.

Dzięki miedzy takimi ludzmi jak bankier możesz leszczu jeszcze bawić się na Krośnie, nie wiem czy wiesz ale pewna osoba która zgnoiła ten zakład przez lata chciała doprowadzić do likwidacji totalnej Huty, gdyby nie SIM dziś byłby totalnym folwarkiem sępów i komorników z krosna,

Janusz nie lubi hazardu więc ok, ja wolę trochę emocji a większe profity z tego, od dziś rownież jestem akcjonariuszem Krosna prawie 1% więcej wolałem nie ryzykować ale jestem pozytywnej myśli...

Najprawdopodobniej jutro się okaże, i rynek oszaleje wytsrzelając w okolice 40groszy,
    Krosno ma zamowienia, złotówka się wzmacnia, niemiecy się krecą wokół huty, niesamowite oszczedności po redukcji 28kierowniczych stanowisk, jeszcze 2 duże przedsiębirostwa podjeły rozmowy z bankami o konwersji długo na akcjie, jest o wiele więcej pozytywów niż negatywów

Było by głupotą namawiać na kupno ewnetualnie sprzedaż na tym forum z prostych przyczyn, obecnie krosno jest na szerokich wodach, tutaj niema miejsca na leszczy, tutaj jak cenna spada nisko grubasy odkupują, a o wzrosty mogę być jutro spokojny

Pozdrawiam Inwestorów jak i Akcjonariuszy naszej kochanej jednej z największych hut szkła w europie....

• Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: kielce [87.205.245.*]
    znam takich kiedyś był Turkiem - teraz jest bankierem1972 naciąga ludzi i wypycha pierwszy akcje - poczytaj wątki bankiera to się przekonasz.
    Myślę że Ty też jesteś w jego spółce gdyż bankier sam tego nie robi.
  • Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: bethoven [83.21.91.*]
    no niestety nie trafiłeś jesteśmy cyganami, Janusz jest gorszy ode mnie bo ma tylko 2 żony ja mam 4 ale czasami pozyczam jemu moją najmłodszą;)

Wiesz czym się różnimy przyjacielu kielce, ty znikniesz tak szybko jak się pojawiłeś a my tutaj dalej będziemy i będziemy ogladac sukcesy jak i na visionie tak też i na Krośnie, a ty biadolenie przeniesiesz z forum na rodzinnę.....

Stres powoduje 50% chorob

• Re: januszku odkupisz po 35 gr ode mnie?? Autor: 95147 [89.74.195.*]
    bethoven ty jeszcze tutaj? masz sobie chłopie tupet... bezkrytyczny jesteś... jeszcze w dzień ogłoszenia upadłości likwidacyjnej bezczelnie rozpowrzechniałeś fałszywe informacje na tym forum a teraz dalej p...isz swoje głupoty... Po co ludziska mają ryzykować kasę w bankruta jeśli jest tyle fajnych spółek gdzie spokojnie można zarobić 50 100 i więcej %... ze znacznie mniejszym ryzykiem... Zobacz mój wpis ze stycznia na forum AB i zobacz co tam się stało... a jestem tylko leszczem. Zobacz Orco (no to jest akurat ryzykowna zabawa) i zobacz odpał na tym... Ech szkoda gadać... bawcie się dalej w to swoje szklane szambo, nie mam więcej pytań.
  • Do bethovena Autor: 95147 [89.74.195.*]
    Dnia 2009-04-29 o godz. 19:03 95147 napisał(a):
    > bethoven ty jeszcze tutaj? masz sobie chłopie tupet...
    > bezkrytyczny jesteś... jeszcze w dzień ogłoszenia upadłości
    > likwidacyjnej bezczelnie rozpowrzechniałeś fałszywe
    > informacje na tym forum a teraz dalej p...isz swoje
    > głupoty... Po co ludziska mają ryzykować kasę w bankruta
    > jeśli jest tyle fajnych spółek gdzie spokojnie można
    > zarobić 50 100 i więcej %... ze znacznie mniejszym
    > ryzykiem... Zobacz mój wpis ze stycznia na forum AB i
    > zobacz co tam się stało... a jestem tylko leszczem. Zobacz
    > Orco (no to jest akurat ryzykowna zabawa) i zobacz odpał na
    > tym... Ech szkoda gadać... bawcie się dalej w to swoje
    > szklane szambo, nie mam więcej pytań.

No co może odpowiesz jak do ciebie grzecznie piszą??
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.